Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2017

Την φροντίδα των διδύμων που εγκατέλειψαν οι γονείς τους ζητούν οι παππούδες




Μετανιωμένος δηλώνει ο 23χρονος πατέρας


Ο παππούς και η γιαγιά μέσω της δικηγόρου τους υποστήριξαν ότι επιθυμούν να αναλάβουν και τη φροντίδα της 15χρονης κοπέλας, αφού οι γονείς της δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά
Συντετριμμένος εμφανίζεται τώρα ο 23χρονος που μαζί με την 15χρονη εγκατέλειψαν....
τα δίδυμα αγοράκια τους ηλικίας 4 μηνών, σύμφωνα με τους γονείς του οι οποίοι μέσω της δικηγόρου κ. Σταματίας Μάρκου-Νικοπούλου κατέθεσαν αίτηση ώστε να αναλάβουν τη φροντίδα των μωρών .

Σύμφωνα με τη δικηγόρο οι γονείς του 23χρονου κατέθεσαν στις Αρχές πως ο γιος τους κλαίει συνεχώς έχοντας συνειδητοποιήσει την λανθασμένη πράξη του να αφήσει μόνα τους να παιδιά του, ενώ ζήτησαν να τα επισκεφθούν στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού.

Σε δηλώσεις της η κυρία Σταματία Μάρκου-Νικοπούλου επισήμανε πως οι γονείς του 23χρονου ζήτησαν να να αναλάβουν τη φροντίδα των μωρών, εφόσον ο γιος τους και η νύφη τους είναι άνεργοι. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν τα δίδυμα αγοράκια , αυτοί είχαν αναλάβει να τους πληρώνουν όλα τα έξοδα .

Επίσης , ο παππούς και η γιαγιά μέσω της δικηγόρου τους υποστήριξαν ότι επιθυμούν να αναλάβουν και τη φροντίδα της 15χρονης κοπέλας, αφού οι γονείς της δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά κι ότι την θεωρούν και την ίδια παιδί τους .

Το αίτημα αυτό του παππού και της γιαγιάς εξετάζεται από την ελληνική Δικαιοσύνη

Το χρονικό της υπόθεσης
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένοικος της πολυκατοικίας ειδοποίησε την αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού γιατί άκουγε κλάματα μωρών στο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς τους έλειπαν.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος για να φτάσουν στα μωρά. Εκεί βρήκαν τα δίδυμα στις κούνιες τους και τα μετέφεραν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισε τους γονείς, στο νοσοκομείο όπου είχαν μεταβεί. Το νεαρό ζευγάρι συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη όπου στη συνέχεια οι δύο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δυο τους είπαν ότι άφησαν τα μωρά να κοιμούνται και έφυγαν με το μηχανάκι τους, για να κάνει μια εξέταση ο 23χρονος, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας.

Τα δίδυμα θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και θα αποφασίσει η εισαγγελέας ανηλίκων για την τύχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου