Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2017

«Όραμα – συναίσθημα – επαφή» / Δεν είναι ερωτικό βοήθημα… είναι η διαρροή του Θεοδωρικάκου!


 
Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Η μεταλλαγμένη ΝΔ με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη του Σημίτη, είναι έτοιμη να πάρει την εξουσία από τον Αλέξη Τσίπρα με όραμα – συναίσθημα – επαφή!!! Αφού τέλειωσαν με τις πρακτικές λύσεις που τις έχουν όλες έτοιμες για να σώσουν την Ελλάδα, τώρα το έριξαν στο συναίσθημα!
Διάβασε τη διαρροή του Τάκη Θεοδωρικάκου, θα κλάψεις!

Με το τρίπτυχο: όραμα – συναίσθημα – επαφή με την πραγματική κοινωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει την επικοινωνιακή του αντεπίθεση στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και ετοιμάζει βαλίτσες για τη ΔΕΘ.

Στην Πειραιώς οι προετοιμασίες αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες και να μπουν στην τελική τους ευθεία, μετά από την επιστροφή του προέδρου της ΝΔ από την Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, όπου στις 4 Σεπτεμβρίου θα έχει συνάντηση με τους φορείς της Βόρειας Ελλάδας ενόψει ΔΕΘ.

Με το βάρος να πέφτει στην πραγματική οικονομία, στην υπερφορολόγηση και σε όλα τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τη μέση ελληνική οικογένεια και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παίξει το χαρτί του μελλοντικού πρωθυπουργού και θα τονίσει τις διαφορές του από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θέλει να δείξει ότι η επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ξεφεύγει από την… τυπική συνάντηση με τους φορείς, όπως αυτή που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας, γι’ αυτό και θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας, διατηρώντας ψηλά στην ατζέντα του ούτως ή άλλως, τα θέματα της νεολαίας και της Παιδείας. Από το πρωί της Δευτέρας στη Μονή Λαζαριστών, ο αρχηγός της ΝΔ θα έχει διαδοχικές συσκέψεις με τις παραγωγικές τάξεις, την επιστημονική κοινότητα, αλλά και τους πρυτάνεις.

Τις λεπτομέρειες της αντεπίθεσης του Κυριάκου από τη Θεσσαλονίκη, έχει αναλάβει σύσσωμο το επικοινωνιακό επιτελείο του, σε συνεργασία με τα έμπειρα κομματικά στελέχη της πρώτης γραμμής, καθώς στη ΝΔ γνωρίζουν καλά πως αυτή η ΔΕΘ μπορεί να γίνει «η ΔΕΘ του Κυριάκου», κλέβοντας τις εντυπώσεις από τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλη η προετοιμασία γίνεται με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που θα προηγηθεί, θα είναι προεκλογικού χαρακτήρα και σκληρού ροκ, με προσωπικές επιθέσεις του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην Πειραιώς θεωρούν δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να παρουσιαστεί ως… ο μάγος της προσέλκυσης επενδύσεων με μεταρρυθμιστικό προφίλ, διατηρώντας παράλληλα τη γνωστή πολωτική ρητορική άλλων εποχών, ενώ θα προσπαθήσει να πείσει ότι τα χειρότερα πέρασαν και για όλα φταίνε οι προηγούμενοι.

Συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη αναφέρουν ότι ο λόγος του αναμένεται να είναι οραματικός, με στόχο να εμπνεύσει περισσότερη εμπιστοσύνη και συναίσθημα στους ψηφοφόρους που έχουν ταλαιπωρηθεί από λάθη, αλλά και υποσχέσεις που έμειναν στα χαρτιά. Με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να τονώσουν το ηγετικό προφίλ του, ως αυριανού πρωθυπουργού, ο οποίος θα πάρει στα χέρια του το τιμόνι της χώρας.

Διατηρώντας τη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να παρουσιάσει συγκεκριμένα στοιχεία για μείωση φόρων και περικοπές δαπανών, να υπενθυμίσει τα ψέματα της κυβέρνησης καινα στρέψει τη συζήτηση στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και στις κοστολογημένες (όπως και πέρυσι) προτάσεις του.

Να μιλήσει για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη, πώς θα δημιουργηθούν δουλειές και πώς θα στηριχθεί ο ιδιωτικός τομέας που έχει περάσει τα πάνδεινα από την πολιτική της κυβέρνησης και των περίφημων… διαπραγματεύσεών της με τους δανειστές που οδήγησαν σε ακόμη πιο σκληρά μνημόνια.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι να μην επιτρέψει να «ξεγλιστρήσει» ο πρωθυπουργός μέσα από επικοινωνιακά τερτίπιακομματικής περιχαράκωσης και διχαστικής λογικής. Παράλληλα θα ξεκαθαρίσει ότι με «φιέστες δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις και πολύ περισσότερο δεν έρχονται επενδύσεις», καθώς και ότι «οι προσλήψεις ημετέρων στο δημόσιο, δεν εξαφανίζουν τη γενιά των 360 ευρώ».
Τάκη, εσύ θα πας τον Μητσοτάκη πολύ μακριά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου