Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017

Καμμία προστασία στα λαμόγια. Είτε δεξιά είτε αριστερά.



Ζήσαμε το απίστευτο συμβάν να δημιουργείται κύμα συμπαράστασης υπέρ επιχειρηματία, ο οποίος βλέπει περιουσιακά του πλέον να βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Ακούστηκε μάλιστα το απίστευτο, ότι δήθεν βγαίνουν σε πλειστηριασμό επειδή είναι …δεξιός! Και μάλιστα, κάτι αριστεροί ξιφουλκούσαν κατά της ανάλγητης κυβέρνησης που χτύπα τον καημένο επιχειρηματία.
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ!
Ο εν λόγω επιχειρηματίας που κάποιοι βγήκαν από στηρίξουν, έχει σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ ακάλυπτες επιταγές! Δηλαδή, έχει καταστρέψει δεκάδες άλλους πραγματικά τίμιους προμηθευτές του, οι οποίοι φυσικά και θα του βγάλουν τα πάντα στον πλειστηριασμό.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας όχι μόνον δεν είχε πληρώσει τα δάνεια της τράπεζας, αλλά χρωστούσε σε υπαλλήλους, Δημόσιο, εφορία. Και φυσικά στα ασφαλιστικά ταμεία.
Δηλαδη, ο μάγκας ο ελληναράς είναι κατ’ επάγγελμα λαμόγιο. Και όχι «θύμα της κρίσης». Και δεν του αξίζει καμία μα καμία προστασία. Όπως και σε κανέναν αυτού του τύπου. Αυτά τα λαμόγια είναι αμέσως χειρότερα σε κλίμακα μετά από τους πολιτικούς και τους τραπεζίτες. Και θα πρέπει επιτέλους να κυκλοφορούν με λεωφορείο και όχι με Mercedes ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ (!!) που την γύρισε σε leasing μολις άρχισαν οι κατασχέσεις, όπως οι Έλληνες που τους χρυςοπλήρωσαν χωρίς να φταίνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου