Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

OLYMPIA.GR: Δέκα χρόνια απέναντι στο σύστημα Σημίτη που κατέστρεψε την Ελλάδα.




Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς. Μαχάτμα Γκάντι


10 χρόνια αγώνα κλείνει αισίως το Ολυμπία, χωρίς ποτέ να ευλογήσει τα γένια του. Χωρίς ποτέ να κάνει έστω τον κόπο να αμυνθεί η να απαντήσει απέναντι στους συκοφάντες του. Ούτε τώρα θα ασχοληθούμε.
10 χρόνια απέναντι στο σύστημα που κατέστρεψε την Ελλάδα, προσπάθησε να την υποδουλώειη εις το διηνεκές και να την ακρωτηριάσει. Απέναντι σε ένα σύστημα που έμοιαζε πανίσχυρο. Πραγματικά ανίκητο. Μία πολυδιάστατη εγκληματική οργάνωση που σαν την Λερναία Ύδρα βγάζει συνέχεια κεφάλια. Ή μάλλον τα κεφάλια της αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο. Ευυπόληπτοι εγκληματίες τραπεζίτες, διεφθαρμένοι εκβιαστές εκδότες, συνεργοί δολοφονικών συμμοριών, Αυτό που ο Κώστας Καραμανλής όρισε ως «νταβατζήδες».
Τους πολεμήσαμε, τους κλονίζουμε. Αυτό πριν 10 χρόνια έμοιαζε αδύνατο, τώρα παίρνει σάρκα και οστά. Καταφέραμε να τους γκρεμίσουμε πολιτικά φέρνοντας στο προσκήνιο νέα σχήματα, έξω από αυτό το διεφθαρμένο σύστημα, που απέδειξαν ότι έχουν την πρόθεση να αντισταθούν. Μπορεί φαινομενικά τα κεφάλια που πέφτουν, να αντικαθίστανται αμέσως με νέα, πιο βρώμικα. Έρχεται όμως η στιγμή που θα στερέψει ο βόρβορος.
Γι’αυτό λοιπόν, δεν κάναμε ποτέ κάτι που δεν το πιστεύαμε πραγματικά, άρα δεν περιμέναμε από κανέναν τίποτα.
Γι’αυτό λοιπόν ήμασταν προετοιμασμένοι για την ώρα του πολέμου. Γι’αυτό λοιπόν, ούτε οι απειλές, ούτε οι εκβιασμοί, ούτε τα συμβόλαια ηθικής και φυσικής εξόντωσης μπορούν να μας σταματήσουν. Διότι εμείς, γνωρίζαμε πολύ καλά με τι υπόκοσμο τα βάζαμε. Αυτοί δεν γνώριζαν και ακόμα δεν γνωρίζουν, αυτό που έμαθαν τόσοι τύραννοι στο παρελθόν μέσα από την συντριβή τους.
Έτσι λοιπόν, είναι πραγματικός τίτλος τιμής να μας επιτίθεται ο υπόκοσμος του Σημίτη, Σε όλες του τις εκφάνσεις. Είτε ως παρέα του Μητσοτάκη, του Θεοδωράκη, του Σκάι και όλων των άλλων προσωρινών εκφάνσεων του υποκόσμου.
Εμείς λοιπόν κύριοι, υπηρετούμε αρχές και αξίες πολύ παλαιότερες από την δική σας πρόσκαιρη εξουσία. Τα πρόσωπα που στηρίζουμε λοιπόν, αποφάσισαν να συνταχθούν με αυτές τις αξίες. Εάν ήταν άλλα, θα τα στηρίζαμε επίσης. Μην τρέφεται αυταπάτες.
Σε αντίθεση με εσάς, εμείς δεν παλεύουμε 10 χρόνια για να διοριστεί κάποιος στα 9. Το ξέρετε άλλωστε πολύ καλά, όταν χτυπήσατε πόρτες για να λάδωσετε, για να εξαγοράσετε, νομίζοντας ότι εδώ θα περνούσαν τα αργύρια σας. Και γι’ αυτό τώρα καταφύγατέ στις απειλές, το ύστατο όπλο του υποκόσμου. Όσο γνωστόν, όπου δεν περνάνε τα αργύρια των μαφιόζων, έρχεται το μολύβι. Και εκεί, σε αυτόν τον πόλεμο, το μέγιστο όπλο είναι η αλήθεια. Καλύτερα το κεφάλι τσακισμένο αλλά ψηλά, παρά να σέρνεσαι με την κοιλιά για να «μη φας το κεφάλι σου».
Στην μητέρα των μαχών άλλωστε, ο σκοπός θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου