Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2017

Ο Αδωνις θέλει να βγάλει από την μέση το καραμανλικό μπλοκ...

 
Συνεργάτες του Αδωνη Γεωργιάδη αφήνουν αιχμηρούς υπαινιγμούς για την Κατερίνα Παπακώστα, χρεώνοντας της ότι έπαιξε “ανοιχτά το...
παιχνίδι του Τσίπρα και του Καμμένου”.
Πιο μετριοπαθή στελέχη της ΝΔ, ωστόσο, επισημαίνουν ότι σ' αυτή την ρήξη έχουν την δική τους ιδιαίτερη σημασία δύο στοιχεία: Αφ' ενός ότι η Κατερίνα Παπακώστα εκλέγεται στην Β' Αθήνας, περιφέρεια που επιχειρεί να ελέγξει πλήρως ο αντιπρόεδρος του κόμματος και, αφ΄ετέρου – και κυρίως – ότι προέρχεται από το καραμανλικό μπλοκ.

Οι σχέσεις των στρατοπέδων Αδωνι (και κατ' επέκταση Σαμαρά) και Καραμανλή δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους εδώ και καιρό, με την καραμανλική πτέρυγα να θεωρεί ότι ο αντιπρόεδρος του κόμματος έχει παρασύρει την ΝΔ σε ακραίο πολιτικό λόγο και στάση που της στοιχίζει και δημοσκοπικά. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται το τελευταίο διάστημα να επιχειρεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην σκληρή δεξιά και την μετριοπαθή πτέρυγα του κόμματος, ωστόσο εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως ο πρόεδρος της ΝΔ έχει υψηλή δυσκολία να απεγκλωβιστεί από την επιρροή της πλευράς Γεωργιάδη – Σαμαρά.

πηγη tvxs.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου