Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017

Δεν τους φτάνει που ειναι για τα πανηγύρια θέλουν να κάνουν και ντιμπέιτ #Κεντροαριστερα

Αναταράξεις φαίνεται ότι προκαλούν τα επερχόμενα… ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών στον δρόμο προς τις κάλπες.
Ήδη, στην πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη, μετά από πρωτοβουλία του τηλεοπτικού σταθμού Action24, θα μετέχουν μόνο έξι εκ των υποψηφίων, οι κ.κ. Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης.
Ειδικότερα, η Φώφη Γεννηματά αρνήθηκε να λάβει μέρος στην αναμέτρηση, με το εξής σκεπτικό.

Αφενός, εκτιμά ότι δεν μπορεί να επιλέγει το κάθε κανάλι αυθαίρετα σε ποιους εκ των υποψηφίων θα κάνει πρόταση για συμμετοχή σε ντιμπέιτ και εκείνοι να νομιμοποιούν κάτι τέτοιο (σ.σ. το Action 24 φέρεται να μην έχει απευθύνει πρόταση στους κ.κ. Απόστολο Πόντα, Κωνσταντίνο Γάτσιο και Δημήτρη Τζιώτη), αφετέρου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ήδη σχεδιασμό κατά τον οποίο θα πρέπει να βρεθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές ανά την Ελλάδα και αυτό προέχει για το επιτελείο της στην παρούσα φάση.
Κατόπιν τούτων, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, φέρεται αποφασισμένη να συμμετάσχει μόνο στα ντιμπέιτ που θα φέρουν την ‘θεσμική σφραγίδα’ της Επιτροπής Αλιβιζάτου, κάτι που εξηγούν από τώρα οι συνεργάτες της προς αποφυγήν… παρεξηγήσεων το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου