Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2017

Άρχισαν τα σενάρια για το β' γύρο - Συγχαρητήρια Θεοδωράκη στη Γεννηματά





Την ώρα που μετά τα μεσάνυχτα άρχισαν να διακινούνται σενάρια για το β' γύρο και τη σκοπιμότητά του και η Φώφη Γεννηματά περίμενε να ακούσει τον Νίκο Ανδρουλάκη πριν κάνει δηλώσεις για το αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του Ποταμιού έσπευσε με μια λιτή ανακοίνωση να αποδεχτεί την ήττα και να συγχαρεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ....

Μπορεί να αναγνώρισε την ήττα του ο Σταύρος Θεοδωράκης, ωστόσο κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην πρώτη κατά σειρά δήλωση υποψηφίου.

Ο Θεοδωράκης ο οποίος συνομίλησε τηλεφωνικά με τη Φώφη Γεννηματά για να τη συγχαρεί, αρνήθηκε, όπως λένε οι πληροφορίες, να δηλώσει ποιόν θα στηρίξει στο β' γύρο και πολλοί ερμήνευσαν ότι η παρακάτω δήλωση είναι μια πρώτη ένδειξη ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή του να παραμείνει πιστός στο εγχείρημα. Η δήλωση έχει ως εξής:

"Θέλω να συγχαρώ και δημοσίως την κυρία Γεννηματά για την επιτυχία της. Ελπίζω να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της προοδευτικής παράταξης.

Θέλω να συγχαρώ επίσης τους άλλους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έδωσαν. Η συμμετοχή 210.264 πολιτών είναι και δική τους επιτυχία.

Συγχαρητήρια στον καθηγητή Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του καθώς και τους χιλιάδες εθελοντές σε όλη την Ελλάδα που συνέβαλαν στην επιτυχία της διαδικασίας.

Ευχαριστώ τους πολίτες που με στήριξαν και σε αυτή τη μάχη. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά ο αγώνας για να αλλάξουμε τη χώρα συνεχίζεται."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου