Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2017

Η τηλεοπτική μιζέρια μιας όμορφης παρουσιάστριας...

  «Δεν μπόρεσα να καταλάβω πως μια συμπαθής κοπέλα, με τρόπους και ευγένεια μπορεί να παρουσιάζει κατά την ταπεινή μου γνώμη ένα τόσο φθηνό τηλεοπτικό προϊόν»…

Ομολογώ ότι τα πρωϊνά δυσκολεύομαι να σηκωθώ από τα σεντόνια μου και όποτε το έπραξα εκεί γύρω στις οχτώ η ώρα, ένα πολιτισμικό σοκ το έπαθα βλέποντας το...
«Φτιάξε καφέ να στα πω» με την αλαβάστρινη barbie Κατερίνα Καινούργιου.

Δεν μπόρεσα να καταλάβω πως μια συμπαθής κοπέλα, με τρόπους και ευγένεια μπορεί να παρουσιάζει κατά την ταπεινή μου γνώμη ένα τόσο φθηνό τηλεοπτικό προϊόν.

Κι ας αφήσω στην άκρη τα σχόλια της, αυτά που της υπαγορεύει στο αυτί ο Θέμης Μάλλης ως αρχισυντάκτης της εκπομπής, με θητεία χρόνων στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ο πάλαι ποτέ πολύ καλός ρεπόρτερ φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος για δύο ενότητες που απλά δεν βλέπονται, αυτή με τις τηλεφωνικές γραμμές όπου δεσποινίδες και κυρίες λένε τα προβλήματά τους ζωντανά στο τηλέφωνο και η έτερη με τις δραματοποιημένες ιστορίες.

Παραπέμπουν ευθέως σε αυτό που οι αμερικανοί αποκαλούν thrash tv και δεν μπόρεσα να κατανοήσω γιατί η κυρία Καινούργιου δέχτηκε να υπάρχουν στην εκπομπή της.

Προφανώς ο λόγος είναι τα νούμερα, όμως η Κατερίνα απέχει πλέον από την εικόνα της χαριτωμένης ξανθιάς που γνωρίσαμε πριν από κάποια χρόνια.

Τώρα έχει μεταμορφωθεί σε μια παρουσιάστρια που δεν έχει ταυτότητα και πετάγεται από τα νέα της ελληνικής σόου μπιζ στα ξεκατινιάσματα πεθεράς και νύφης ή στις τηλεοπτικές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους που δεν μπορούν να πουν καλά-καλά τα λόγια τους, αφού δεν είναι καν ηθοποιοί.

Η όμορφη ξανθιά που θα μπορούσε να κάνει συγκεκριμένα πράγματα που της πάνε, «εγκλωβίστηκε» σε ένα concept που δεν της ταιριάζει ότι και αν της λένε διάφοροι παρατρεχάμενοι.

Είναι μίζερο, φτωχό και με ένα πάνελ που προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί μαζί με την Καινούργιου, η οποία-και είναι κρίμα αυτό-παρουσιάζει μάλλον την χειρότερη πρωινή εκπομπή της σεζόν.

Παρεμπιπτόντως δεν θα έπρεπε να λέγεται «Φτιάξε καφέ να στα πω» αλλά «Πάρε τον καφέ και φύγε τρέχοντας»...

Νίνα Φράγκου

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου