Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2017

Πολιτικό Μανιφέστο: Οι αρχές μας, οι αξίες μας, η ιδεολογία μας, πυξίδα για τη σωτηρία της πατρίδας μας

 rigillis

Τώρα που όλα είναι δύσκολα και κάθε μέρα που περνάει ακόμη και χειρότερα,
διαβάζουμε το πολιτικό μας μανιφέστο, προσεκτικά, με σεβασμό στη μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη που απέχει από τα κοινά και τις κάλπες και πίστη πως η Ελλάδα μας που ακόμη υποφέρει, έχει τρόπο και ελπίδα να νικήσει τον λαϊκισμό και την πολιτική αναλγησία, να γίνει και πάλι χώρα ανάπτυξης και ευημερίας! Πατρίδα που σέβεται τους ανθρώπους της και όχι τους αριθμούς με ομόνοια, με δικό της σχέδιο για να βγει από το χάος της ύφεσης και του κοινωνικού διχασμού.

Το Πολιτικό Μανιφέστο των Ελλήνων της πλειοψηφικής Κεντροδεξιάς

1ον. Η ΝΔ είναι η Χριστιανοδημοκρατική Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά και εκφράζει το σύνολο των κοινωνικών στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας που προσδοκούν ένα ασφαλέστερο και παραγωγικότερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
2ον. Χαρακτηρίζεται από το μέτρο, τη μετριοπάθεια, τη συναίνεση και τον διάλογο σε μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και το κράτος με αιχμή του δόρατος τα Εθνικά θέματα.
3ον. Πρεσβεύει την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, την ανάπτυξη, το φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, τη δημιουργικότητα του Έλληνα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ταυτόχρονα πρεσβεύει την κοινωνική συνοχή, την αλληλεγγύη, την κοινωνική ευαισθησία και την προστασία των αδύνατων στρωμάτων.
4ον. Η παράταξη δίνει έμφαση στου νέους έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στα δικαιώματά τους για καλύτερη εκπαίδευση και εργασία.
5ον. Ταυτόχρονα τιμά και αναγνωρίζει την διαχρονική προφορά όλων όσων προσέφεραν στην Παράταξη και την πατρίδα καθώς συνεκτικό στοιχείο της ΝΔ είναι ο σεβασμός στην ιστορία της, τους αγώνες και την προσφορά των αγνών ανώνυμων αγωνιστών.
6ον. Η παράταξη διαχρονικά διαπνέεται από το στοιχείο της ενότητας, την ταύτιση και την συνεννόηση στις ιδεολογικές αρχές και αξίες της και συστρατευόμαστε όλοι στο πλευρό του εκάστοτε προέδρου.

Ένα πολιτικό Μανιφέστο, τοξικό για τους καιροσκόπους και τυχοδιώκτες, που διώχνουν ψηφοφόρους και ελπίδα, που αλλοιώνουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της παράταξης και την μετατρέπουν σε όχημα εξυπηρέτησης βρόμικων και σκοτεινών συμφερόντων.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου