Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2018

Καμμένος: Σαμαράς δεν γίνομαι...



Σκληρή κριτική στον πρώην πρωθυπουργό άσκησε ο υπουργός Άμυνας στο περιθώριο της εκδήλωσης ανακήρυξης του 2018 ως έτους μέριμνας για...
το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, την ώρα που στα ύψη βρίσκεται η πολιτική κόντρα μετά το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος φέρεται κατήγγειλε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν εκείνος, ο οποίος που υπέγραψε τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μετά το έπαιξε «μακεδονομάχος». «Εγώ τιμώ τα παντελόνια μου. Σαμαράς δεν γίνομαι», είπε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο αρμόδιος υπουργός αναφέρθηκε και στην αποκατάσταση μισθολογικών αδικιών και δήλωσε ότι εξετάζει «τη δυνατότητα εξαγοράς με ευνοϊκούς όρους του συνόλου των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού από τις συστημικές τράπεζες, που θα τα πουλούσαν σε εισπρακτικές εταιρείες».

Εξήγησε ότι το υπουργείο ετοιμάζει «μία ολοκληρωμένη πρόταση για εξαγορά όλων των δανείων, “κόκκινων” και “πράσινων”. Ξέρετε ότι οι συστημικές τράπεζες βρίσκονται σε μια φάση πώλησης πακέτων των δανείων. Εμείς θα ζητήσουμε μέσω των χρημάτων που υπάρχουν διαθέσιμα στα ταμεία μας και στον ΑΟΟΑ να αγοράσουμε το σύνολο των δανείων για να το δώσουμε στο προσωπικό μας με την έκπτωση την οποία θα μπορούσαν να διαθέσουν οι τράπεζες στις εισπρακτικές»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου