Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2018

Φεύγει ο Σαββίδης από τα media...



...ή μένει και φτιάχνει κόμμα;...
Σε ερώτηση του ενός εκατομμυρίου έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες το ρεπορτάζ για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ιβάν Σαββίδη. Θα εγκαταλείψει την Ελλάδα και τις επενδύσεις του για να επιστρέψει στην...
έδρα των επιχειρήσεων του στο Ροστοφ ή όχι; Θα αποσυρθεί από τα ΜΜΕ που πρόσφατα εξαγόρασε ή θα παραμείνει;

Στην πραγματικότητα το ερώτημα είναι το ίδιο, αφού όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη του στο παρελθόν για να κάνεις μπίζνες στην Ελλάδα χρειάζεσαι media… Άρα η απόφαση του επιχειρηματία το πιθανότερο να αφορά το σύνολο των δραστηριοτήτων του στη χώρα, χωρίς κανείς όμως να μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το οτιδήποτε αυτήν τη στιγμή.

Διότι απλούστατα το μοναδικό ρεπορτάζ που έχει βάση αυτήν την ώρα και που αφορά στο πρόσωπο του επιχειρηματία και στις επιχειρήσεις του είναι ότι τα δεδομένα αλλάζουν με ταχύτητα λεπτού! Δηλαδή ό,τι ίσχυε το προηγούμενο λεπτό, δεν ισχύει το επόμενο!

Κανείς λοιπον δεν γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη διότι όλα είναι ρευστά.

Μάλιστα χαρακτηριστικό των όσων κυκλοφορούν στην πολιτικό-μιντιακή πιάτσα για τον ομογενή επιχειρηματία αποτυπώνεται στα ρεπορτάζ δυο όμορων – κατά κάποιο τρόπο, εφημερίδων, «Το Βήμα» και τα «Παραπολιτικα».

Συγκεκριμένα το σαββατιάτικο φύλλο υποστηρίζει με ρεπορτάζ του ότι ο Ιβάν Σαββίδης αποχωρεί από τα media… Ενώ η κυριακάτικη ναυαρχίδα του πρώην ΔΟΛ σε ρεπορτάζ της όχι μόνο δεν βλέπει φυγή του ομογενούς επιχειρηματία, αλλά αντίθετα δεν αποκλείει να μείνει και να φτιάξει κόμμα τη Λέγκα του Βορρά!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου