Σάββατο, Απριλίου 28, 2018

ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)





Ε, φαίνεται κι αυτοί έγιναν ΣΥΡΙΖΑ....

Όταν τους τα λέμε εμείς και μή έχοντας τί να μας απαντήσουν, στέλνουν τα παπαγαλάκια τους, τα κομματόσκυλα να ισχυρίζονται πως είμαστε ΣΥΡΙΖΑ.


Φαίνεται πως και οι σκληροπυρηνικοί απ΄το Δεξί Εξτρέμ, είναι Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί με αφορμή την επικείμενη ένταξη του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Κατσιαντώνη στη Νέα Δημοκρατία, γράφουν τα εξής:


[Που είναι το διαφορετικό ρε Κυριάκο; Ότι μαζεύεις ότι σαβούρα φεύγει από αλλού; Αυτούς τους κακομοίρηδες του Μητρώου τι τους τρέχατε για συνεντεύξεις και σεμινάρια; Για να φυτέψετε μπροστά τους στις εκλογές, έναν σαλτιμπάγκο από άλλο κόμμα; Και με τι θράσος θα ζητήσεις από βουλευτή να σου παραδώσει την έδρα όταν γίνεις κυβέρνηση και σου φύγει κάποιος; Για τον συγκεκριμένο, και μόνο ότι κατέβηκε υποψήφιος με τον Λεβέντη τα λέει όλα... τα άλλα "υπήρξε πολιτειακός βουλευτής του Νιου Χαμσάιρ" είναι να 'χαμε να λέγαμε... Έχετε υπόψη σας ότι ο αδερφός του συγκεκριμένου συνελήφθη πέρσι στις ΗΠΑ για φοροδιαφυγή 400.000$ σε επιχείρησε στην οποία ήταν μέτοχος και ο εδώ τύπος... ]

Πάντως, εδώ υπάρχει και κάτι το αξιοσημείωτο, που μέχρι σήμερα δεν το έχει παρατηρήσει κανείς.
Καθώς αν κάνεις μία διαφορετική ανάγνωση του πράγματος, θα δεις ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζεύει όλα τα πολιτικά άστεγα που αποστάτησαν από το κόμμα τους.
Δείχνει δηλαδή, μια ιδιαίτερη αδυναμία και ζεστασιά στους αποστάτες.
Ίσως αυτή η στάση του να έχει να κάνει με τις αρχές που έλαβε από τι οικογενειακό του περιβάλλον.
Όμως αν συνεχίσει έτσι, νομίζουμε πως δικαίως θα αναγνωριστεί ως ο προστάτης των αποστατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου