Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018

#Survivorgr- Spoiler: Δείτε ποιος αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο! (ΒΙΝΤΕΟ)






Έπειτα από ένα δύσκολο αγώνα, οι Μαχητές ηττήθηκαν με σκορ 10 – 6 και αναγκάστηκαν να δώσουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η ομάδα των Μαχητών δεν κατάφερε να υπερισχύσει στο πιο κρίσιμο αγώνισμα της εβδομάδας....

Ο Ηλίας Γκότσης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας και αυτομάτως έλαβε το κολιέ της ασυλίας, ενώ η Μελίνα Μεταξά, αν και δεν συμμετείχε στο ομαδικό αγώνισμα, κατάφερε να βγει νικήτρια στο ατομικό και να παραμείνει ασφαλής.

Από την ομαδική ψηφοφορία, η Ροδάνθη ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο Συμβούλιο του Νησιού, ενώ ο Ηλίας επέλεξε την Φελίσια ως δεύτερη υποψήφια. Με τη σειρά της, η Μελίνα έδωσε την ψήφο της στον Κωνσταντίνο Τσεπάνη, ο οποίος για ακόμα μία φορά κινδυνεύει να αποκλειστεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι αρχικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, αλλά σύμφωνα και με τη γνώμη του Twitter, η Ροδάνθη είναι εκείνη που αποχωρεί σήμερα από την παραλία των Μαχητών και δεν θα είναι παρούσα στην πολυαναμενόμενη ένωση των δύο ομάδων.

Από την άλλη, το έπαθλο που θα δοθεί στο σημερινό κυρίως αγώνισμα θα είναι επικό και σίγουρα όλοι οι παίκτες επιθυμούν να το κατακτήσουν!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου