Σάββατο, Μαΐου 26, 2018

Εξελίξεις στην ομηρία – θρίλερ στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη 23χρονη




Στη σύλληψη μιας 23χρονης Ελληνίδας προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση της υπόθεσης ομηρίας στο Ωραιόκαστρο....

Η νεαρή κοπέλα, που συνελήφθη δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης κ. Ανακρίτριας του Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ήταν συνεργός του 58χρονου, που είχε απαγάγει τα ξαδέρφια του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο βασικός κατηγορούμενος κρατούσε δεμένα τα δύο αδέλφια και μετέβαινε συχνά με τον 47χρονο σε τραπεζικά υποκαταστήματα, υποχρεώνοντάς τον να του μεταβιβάζει χρηματικά ποσά, το συνολικό ύψος των οποίων, το διάστημα της «κράτησης», φαίνεται να ξεπερνάει τις 80 χιλιάδες ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 47χρονος κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει την Αστυνομία. Τα δύο θύματα επέστρεψαν στο σπίτι τους στις Σέρρες, απ’ όπου κατάγονται.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/exelixeis-stin-omiria-thriler-sto-oraiokastro-synelifthi-23chroni/#ixzz5GbIFKKQX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου