Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018

Κωδικός «Αλάτσι» στην προσπάθεια συμφιλίωσης στο Ποτάμι





Αλλού βαρούν τα τύμπανα κι αλλού χορεύει η νύφη

Ένα συμβολικό δείπνο στους βουλευτές του Ποταμιού θα παραθέσει απόψε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο παλιό του εστιατόριο, το «Αλάτσι».

Όπως γράφει το news247, ο επικεφαλής του κόμματος πήρε ...την πρωτοβουλία αυτή με αφορμή τις δυσκολίες συνεννόησης που παρουσιάζονται στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής αλλά και με τις αρρυθμίες στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού.

Τελευταίο κρούσμα της ασυμφωνίας που παρατηρείται στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ είναι η διαφορετική στάση που κράτησαν Ποτάμι και Δημοκρατική Συμπαράταξη κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο, όπου το μεν πρώτο ψήφισε υπέρ, με το επιχείρημα ότι ένα ευρωπαϊκό κόμμα πρέπει να υποστηρίζει προσαρμογές στη νομοθεσία που υπαγορεύονται από τις Βρυξέλλες, σε ό,τι αφορά τη ΔΗΣΥ όμως η ψήφος ήταν απλά «παρών».

Και εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού όμως δεν υπάρχει η απαραίτητη συνοχή, με τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη να καλείται στην πράξη να βγάλει λάθος τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «το Ποτάμι δεν έχει λόγο ύπαρξης».




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/kodikos-alatsi-stin-prospatheia-symfiliosis-sto-potami/#ixzz5FeA4irnQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου