Σάββατο, Μαΐου 26, 2018

ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

  
Φωτογραφία του χρήστη Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή.
Εντάξει, δεν πρέπει να έχουν παράπονο από τον Κυριάκο, οι δανειστές.
Όσο μπορεί βοηθάει το παιδί.
Μόλις κλείστηκε η παρουσία της Ξαφά στη σημερινή εκπομπή του Σπύρου Μάλλη, στον ΣΚΑΪ, την περασμένη Τετάρτη, έβαλε πλάτη και ο Κυριάκος, κάνοντας λόγο για χρεοκοπία του 2009 και για τις προσλήψεις.

Βεβαίως, τον Κυριάκο, τον περιμέναμε πιο έξυπνο.
Διότι η μεγαλύτερη γκάφα του Κυριάκου, είναι πως μόλις βλέπει τα δύσκολα, σπεύδει με κάθε τρόπο να μπάσει τον Καραμανλή στο παιχνίδι για να ξελασπώσει.
Είτε θυμίζοντας ότι ο Καραμανλής παραμένει στη Νέα Δημοκρατία, είτε κανονίζοντας καμιά συνάντηση μαζί του.
Ρε Κυριάκο, ρε αγόρι μου, δεν καταλαβαίνει ότι, αφήνοντας από τη μία υπονοούμενα κατά Καραμανλή και τρέχοντας κοντά του κάθε φορά που βλέπεις τα δύσκολα, γίνεσαι ξεφτίλας;
Γιατί δεν μπορεί ο Καραμανλής, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου να χρεοκόπησε την Ελλάδα κάνοντας αμέτρητες προσλήψεις, να ήταν δηλαδή κακός πολιτικός και από την άλλη να σέρνεσαι στα πόδια του σα τη χορεύτρια οριεντάλ, για να σωθείς από την αίγλη του.
Πώς είναι δυνατός να προξένησε ένας πολιτικός το κακό που περιγάφεις και να έχει δημοφιλία μεγαλύτερη από το άθροισμα όλων των αρχηγών των κομμάτων;
Και αυτό το επιβεβαιώνεις πρώτος και καλύτερος εσύ.
Μάλλον κάτι δεν λειτουργεί καλά μέσα στο μυαλό σου και ψάξ΄το, γιατί όσο περνάνε τα χρόνια, δεν ξέρεις πώς θα σου εξελιχθεί.
Αρκετούς Μεγαλέξανδρους έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου