Σάββατο, Μαΐου 26, 2018

Στο στόχαστρο αναρχικών η Μιμή Ντενίση για το Πεδίο του Άρεως (εικόνα – video)




Η συλλογικότητα που αυτοαποκαλείται «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής» προχώρησε σε αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας, εξαπολύοντας επίθεση κατά κατοίκων του Πεδίου του Άρεως αλλά και της Μιμής Ντενίση....


«Οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ στο Πεδίο του Άρεως, αφού αυτό ανήκει στους “χρήστες ουσιών” καθώς και “σε υποκείμενα όπως οι τρανς (διεμφυλικοί)”», τονίζουν χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τους κατοίκους του Πεδίου για «συγκαλυμμένο ρατσισμό», διότι ζητούν «ασφάλεια, καθαρισμό και φωτισμό» και επειδή διαμαρτύρονται για το εμπόριο ναρκωτικών.

Στο στόχαστρο μπαίνει και η γνωστή ηθοποιός, Μιμή Ντενίση, που φιγουράρει σε μεγάλη αφίσα από τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως», που είχε βάψει λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park», όπου τις νύχτες μεταφέρεται η πιάτσα ναρκωτικών.

Επίσης, γίνεται αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

Η αφίσα:



«Δε γίνεται οι κάτοικοι να μην μπορούμε να μπούμε στα σπίτια μας. Μας θεωρούν ηλίθιους και μικροαστούς επειδή θέλουμε το πάρκο να ανήκει σε όλους. Δεν κατάλαβα ποια είναι η νοοτροπία τους. Δεν μπορεί να βγαίνεις έξω και να είναι από το πρωί 10 άνθρωποι που κάνουν ενέσεις. Δεν μπορεί να μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά, στα δοκιμαστήρια και να κάνουν ένεση. Δεν μπορεί να περνάει το πούλμαν με τους τουρίστες και να βλέπουν πως γίνεται η δόση του κάθε ναρκωτικού», απάντησε στον ΑΝΤ1 η Ντενίση.

Η απάντηση του Πατούλη

«Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι δεν τρομοκρατούνται», απάντησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Ο κ. Πατούλης κάλεσε την κυβέρνηση «να αναλάβει τις ευθύνες της. Η επιλεκτική ανοχή της, που έχει σαφώς ιδεολογικοπολιτικές βάσεις, απέναντι στις οργανωμένες μειοψηφίες που μετατρέπουν από καιρό σε καιρό και κατά βούληση την Αθήνα σε ανοχύρωτη πόλη, χωρίς συνέπειες, πρέπει επιτέλους να τερματιστεί».

«Η κυβέρνηση δεν αρκεί να καταδικάζει τη βία επιλεκτικά, όπως έκανε με το περιστατικό του συναδέλφου μου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, το οποίο όλη η Αυτοδιοίκηση και πρώτος εγώ προσωπικά καταδίκασα απερίφραστα. Πρέπει όμως να κάνει το ίδιο σε κάθε περίπτωση, και όχι μόνον όποτε “βολεύεται” πολιτικά», σημειώνει.

Επίσης «να διασφαλίσει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, χωρίς να φοβάται για την προσωπική του ασφάλεια. Διαφορετικά, η χώρα θα διολισθήσει θεσμικά κι αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες για όλους μας», προειδοποιεί ο Πατούλης.









Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/omada-stochopoiei-katoikoys-kai-ti-mimi-ntenisi-gia-to-pedio-toy-areos-eikona/#ixzz5GXqZglz2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου