Τετάρτη, Μαΐου 30, 2018

«Ξεπλένει» τη Χρυσή Αυγή ο Μάριος Σαλμάς (video)





Τελικά υπάρχει και «πιο χαμηλά» για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μετά την παταγώδη αποτυχία της Μαρίας Σπυράκη να καλύψει την άγνοια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σύγχρονη ελληνική Ιστορία, τεράστιο κεφάλαιο της οποίας η δολοφονία του συμβόλου των αγώνων για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία στη χώρα, Γρηγόρη Λαμπράκη, ήρθε η σειρά του Μάριου Σαλμά να πράξει το ίδιο, «ξεπλένοντας» ταυτόχρονα και τη Χρυσή Αυγή....

«Δεν φλερτάρουμε με την άκρα δεξιά. Να σας πω τι είναι αυτοί που ψήφισαν Χ.Α. Είναι άνθρωποι που απογοητεύτηκαν από όλα τα πολιτικά κόμματα και πάνε στην απέναντι όχθη και θέλουν να ισοπεδώσουν όλο το πολιτικό σύστημα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Σαλμάς μιλώντας την Τρίτη στην ΕΡΤ, παραβλέποντας βέβαια το ότι ο απώτερος στόχος ενός φασίστα δεν είναι η ισοπέδωση του όποιου πολιτικού συστήματος, αλλά η εξολόθρευση της αντίθετης γνώμης.

«Αν ρωτήσει ένα 17άρη θα σου μιλήσει για τις αγωνίες του για το μέλλον όχι για το παρελθόν», συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη μετά από μια γενική και γρήγορη καταδίκη υποστήριξε ότι δεν σημαίνει τίποτα το τι λέει ο κ. Καμπόσος για την επίθεση, ενώ κατέληξε λέγοντας «τώρα έχουμε τόσα προβλήματα, με τον Καμπόσο θα ασχολούμαστε;».


.







Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/xeplenei-ti-chrysi-aygi-o-marios-salmas-video/#ixzz5GvJCrIc2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου