Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Νέες φωτογραφίες από τους δραπέτες του ΑΤ Αργυρούπολης – Η χλιδάτη ζωή και τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα






Οι τρεις άνδρες δραπέτευσαν με κινηματογραφικό τρόπο το πρωί της Τρίτης από το Α.Τ. Αργυρούπολης
Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους
Δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένων σε βάρος των αστυνομικών που είχαν υπηρεσία την ώρα της απόδρασης
Πλούσια η ζωή των τριών ανδρών στα social media...

Χλιδάτα αυτοκίνητα, ακριβά σκάφη και δώρα τα… κλοπιμαία ήταν η καθημερινότητα των τριών κρατουμένων που δραπέτευσαν με κινηματογραφικό τρόπο από το Α.Τ. Αργυρούπολης. Μάλιστα, οι τρεις άνδρες, «ανέβαζαν» στα social media στιγμιότυπα από την ζωή που ζούσαν με τα κλοπιμαία.



Οι τρεις κρατούμενοι κατάφεραν να κόψουν τα σίδερα του παραθύρου του κρατητηρίου του πρώτου ορόφου και να κατέβουν στο ισόγειο (ύψος 10 μέτρων) με τη βοήθεια των υδρορροών. Η απόδραση αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης, καθώς κατά πληροφορίες είχαν αφήσει ανοικτή τη βρύση όλο το βράδυ, προκειμένου να καλύψουν τους ήχους από τις προσπάθειες απόδρασής τους.



Ο πρώτος στη σειρά, φέρεται πως είχε πει με απόλυτα προκλητικό όσο και προσβλητικό τρόπο στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, πως «είστε μπατσάκια του χιλιάρικου και σας γ…. Εγώ βγάζω 10.000 ευρώ την εβδομάδα». Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και για βιασμό.



Οι τρεις κρατούμενοι που απέδρασαν ήταν οι τρεις από τους πέντε που συνελήφθησαν πρόσφατα ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 διαρρήξεις, κυρίως στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια, με λεία 400.000 ευρώ. Οι τρεις Αλβανοί εμπλέκονταν και σε εμπόριο ναρκωτικών, καθώς σε σπίτι του αρχηγικού μέλους είχαν βρεθεί και είχαν κατασχεθεί 18 κιλά κάνναβης και τρεις ζυγαριές ακριβείας.



Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, ενώ σε βάρος των αστυνομικών που βρίσκονταν σε υπηρεσία την ώρα της απόδρασης σχηματίζεται δικογραφία για απελευθέρωση κρατουμένων.



Καλλιακμάνης: Κούφια τα κάγκελα, ελλείψεις προσωπικού

Ο πρόεδρος των αστυνομικών ν/α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκε λίγη ώρα μετά την απόδραση στο πλευρό των συναδέλφων του στο ΑΤ της Αργυρούπολης. Όπως κατήγγειλε τα κάγκελα ήταν κούφια, σε ένα τμήμα δίχως αστυνομικό προσωπικό και μ’ ένα δόκιμο αστυφύλακα σκοπό στην είσοδο, στην πρωινή βάρδια.





Πηγή φωτογραφιών: bloko.gr



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/nees-fotografies-apo-toys-drapetes-toy-at-argyroypolis-i-chlidati-zoi-kai-ta-10-000-eyro-tin-evdomada/#ixzz5IxJkNquX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου