Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ …ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ, ΩΣ ΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.





Δεν είναι τυχαίο. Εάν κάποιοι πίστεψαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπέπεσε σε άλλη μία γκάφα ολκής, αφού δεν…θυμόταν το τρίκυκλο και την ιστορία δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη, απλώς πλανάται πλάνην οικτράν. Το επιβεβαίωσε και ο έρμος ο Κουμουτσάκος, που δεν θυμόταν τίποτα για την Μακεδονική γλώσσα, γιατί είχε γεννηθεί κάποια χρόνια μετά….

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρεί να γράψει την ιστορία από την αρχή ή μάλλον να κάνει delete σε ό,τι θεωρεί ότι βαραίνει τους ώμους του, ως προέδρου ενός ιστορικού κόμματος. Η διατήρηση της ιστορίας, έτσι ως έχει, αφού και οι αφηγήσεις- αυταπόδεικτες αλήθειες του ιστορικού του μέλλοντος, έχουν γραφεί μετά την …γέννηση του κ. Μητσοτάκη, αποτελούν εμπόδιο στον πλέον γραφικό πρόεδρο, που έχει επιδείξει η Νέα Δημοκρατία μεταπολιτευτικά.

Γιατί του υπενθυμίζουν, ότι κάποιοι άλλοι πριν απ αυτόν, πολεμούσαν τα διαπλεκόμενα, με τα όποια αυτός συνεργάζεται σχεδόν καθημερινώς, μέχρι και πρωτοσέλιδους τίτλους βγάζει ή βγάζουν, για να τους επαναλάβει στην επόμενη ομιλία του.

Είναι τραγικό για έναν πρόεδρο ιστορικού κόμματος, να μην διδάσκεται από την ιστορία, γιατί θεωρεί ότι εάν κάνει το δικό του ξεκίνημα-τρομάρα του-θα δημιουργήσει κάτι το νέο.

Κι όμως η λήθη αυτή είναι η διαγραφή των πάντων που πιθανότατα θα τον βάραιναν, δεν φθάνει μέχρι το έργο του κ. Κ.Σημίτη, τα τερτίπια του κ. Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, την ολέθρια πολιτική του Γιωργάκη Παπανδρέου και και και…Γιατί; Γιατί απλούστατα οι προναφερόμενοι και αρκετοί άλλοι, είναι της ιδίας σχολής με τον Κυριάκο…Ξεχασιάρηδες….Έτσι o Κυριάκος, ξέχασε το τι είχαν περάσει δυο κυβερνήσεις Καραμανλή, με τους προαναφερόμενους και τα διαπλεκόμενα, ξέχασε πως με κάλπικα στοιχεία, μπήκαμε στο μνημόνιο κλπ κλπ…

Πρόκειται για εκπληκτικής βλακείας αντιμετώπιση ιστορικών γεγονότων, που διαμόρφωσαν την ιδεολογία μιας ολόκληρης παράταξης, αυτήν της Νέας Δημοκρατίας. Αυτήν την ιδεολογία, επειδή δεν φέρει την Μητσοτακική σφραγίδα, φοβάται ο Κυριάκος. Δεν την αντέχουν οι ώμοι του…Και φυσικά με τον ίδιο τρόπο, θα τον αντιμετωπίσει ο ιστορικός του μέλλοντος, όταν τον ρωτήσουν τι ήταν ο Κυριάκος…
Δεν θα θυμάται κανείς …όλοι γεννήθηκαν αργότερα…
Τι γελοίες καταστάσεις….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου