Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Διπλό «χτύπημα» του Αλβάρο στην Αθηνά Ωνάση – Παντρεύεται τον Σεπτέμβρη και έρχεται μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα





Μετά το επεισοδιακό διαζύγιό τους και την απιστία του Ντόντα (Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο), έρχεται και νέο διπλό χτύπημα στην Αθηνά Ωνάση. Η χρυσή κληρονόμος που φαίνεται να έχει προχωρήσει πια στη ζωή της, σε λίγους μήνες αναμένεται να δει τον άλλοτε αγαπημένο της ξανά γαμπρό στο πλευρό της καλλονής συντρόφου του Denize Severo....

Το ζευγάρι είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί, κάνει την μια επίσημη εμφάνιση μετά την άλλη, με την δημοσιογράφο να έχει γνωρίσει την κόρη του Ντόντα και να έχουν γίνει πια και καλές φίλες… Και φυσικά μετά τις ερωτικές εξομολογήσεις τους, ο γάμος ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα αργήσει να έρθει. Όπως διαβάζουμε, μάλιστα, στην Espresso, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση και η δημοσιογράφος σύντροφός του θα παντρευτούν τον Σεπτέμβριο στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με συνέντευξη του ιππέα στα βραζιλιάνικα μέσα, ο γάμος θα γίνει στην αγαπημένη χώρα του ζευγαριού και συγκεκριμένα στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Vila Vita Parc Resort.
Εκτός, από το γάμο, όμως, που θα είναι το πρώτο «χτύπημα» για την Αθηνά, έρχεται και το δεύτερο που έχει να κάνει με το ταξίδι του μέλιτος, μιας και το ζευγάρι αποφάσισε να είναι κρουαζιέρα με ελληνικό αέρα.
Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει κανονίσει σ το ταξίδι του μέλιτος να περάσει από τα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα το Ιόνιο και «τις θάλασσες του Ωνάση». Συγκεκριμένα, ο Αλβάρο και η Ντενίζ σκέφτονται να κάνουν κρουαζιέρα με θαλαμηγό Γάλλου δισεκατομμυριούχου και να φτάσουν μέχρι την Λευκάδα. Ωστόσο είναι άγνωστο αν το ζευγάρι θα περάσει και από τον Σκορπιό, καθώς ο Αλβάρο μπορεί πλέον να μην έχει σχέσεις με την Αθηνά Ωνάση, αλλά έχει με άψογες σχέσεις με την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου