Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2018

Στη γραμμή της ΧΑ ο Λεβέντης – «Μπορεί από τη φυλακή το Νόμπελ Ειρήνης στον Τσίπρα»





Ολοένα και πιο (ακρο)δεξιά...

Την ώρα που ο χρυσαυγίτης Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης βρίσκεται με χειροπέδες στα χέρια κατηγορούμενος για εσχάτη προδοσία, ο Βασίλης Λεβέντης επιλέγει να νομιμοποιήσει παραληρηματικές αναφορές της φασιστικής ρητορικής της Χρυσής Αυγής και να κάνει λόγο ακόμη και για φυλάκιση του πρωθυπουργού....

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να σχολιάσει το άρθρο του Foreign Policy, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης, λόγω του τέλους στη μακροχρόνια διένεξη Ελλάδας – ΠΓΔΜ μέσω της συμφωνίας για το ονοματολογικό.

«Μπορεί να το πάρει και από τη φυλακή το Νόμπελ Ειρήνης ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό που έκαναν χθες παρά τη θέληση του ελληνικού λαού να παραδώσουν εθνότητα ως Μακεδονία και γλώσσα ως Μακεδονική είναι για φυλακή. Αυτή είναι η άποψή μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης σε εκπομπή του Epsilon.

Και φυσικά το παραλήρημα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο κ. Λεβέντης έμπλεξε ακόμα και τη Δικαιοσύνη, τονίζοντας: «Όποιος υπέγραψε και όποιος χαζογέλαγε στις Πρέσπες πρέπει να τιμωρηθεί. Πιστεύω πανελλήνια σιγά σιγά θα εμπεδωθεί αυτή η άποψη. Στην περίπτωση του κ. Τσίπρα και του κ. Κοτζιά η δικαιοσύνη θα τους καλέσει, αφού εξελιχθούν τα πράγματα και δούμε τι θα πάθουμε, τώρα δεν γνωρίζουμε τι θα πάθουμε».

Όλα όσα είπε ο Βασίλης Λεβέντης:







Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/sti-grammi-tis-cha-o-leventis-mporei-na-parei-apo-ti-fylaki-to-nompel-eirinis-o-tsipras/#ixzz5ImYHMGuO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου