Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Βαρύ «κατηγορώ» για τους επτά του ΚΕΕΛΠΝΟ – Το πόρισμα της εισαγγελικής παραγγελίας




Για απιστία, ψευδείς βεβαιώσεις, νοθεύσεις εγγράφων και δράση κατά του δημοσίου κατηγορούνται επτά πρώην στελέχη του φορέα
Συστηματική παρεμπόδιση του έργου των επιθεωρητών του κράτους
Πώς λειτουργούσε ο φορέας

Μία είδηση που δεν έχει «παίξει» σε πολλά ΜΜΕ ....και αφορά στον ρόλο και τη δράση επτά στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ τα οποία βαρύνονται με κακουργηματικές και πλημμεληματικές κατηγορίες, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Παρουσιάζοντας το πόρισμα της εισαγγελικής παραγγελίας, το ρεπορτάζ της εφημερίδας κάνει λόγο για βασικά στελέχη του δημόσιου φορέα υγείας που βρέθηκαν φορτωμένα με σωρεία κατηγοριών για κακουργήματα και πλημμελήματα. «Είναι τα ίδια στελέχη που μέχρι χθες φρόντιζαν με καταγγελίες, απειλές και μηνύσεις να διαβάλλουν το έργο των επιθεωρητών του κράτους και να εξαπολύουν δημόσια ψευδείς καταγγελίες για τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας», αναφέρεται.

Οι κατηγορίες που περιέχονται στην εισαγγελική πρόταση για απιστία, ψευδείς βεβαιώσεις, νοθεύσεις εγγράφων και από κοινού δράση σε βάρος του δημοσίου δυσκολεύουν τα πράγματα για όσους τριγυρνούσαν σε φιλικά τους ΜΜΕ ως «καταρτισμένοι» και υπεύθυνοι υπάλληλοι, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη ως κοινή συμμορία.

Από την άλλη μεριά, οι 22 διορισμένοι κυρίως στο γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη λόγω και της στενής σχέσης με το περιβάλλον του έγιναν τα «μπουμπούκια» που άνθισαν στον κήπο της «συμμορίας» του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σημειώνεται εδώ ότι αυτή μπορεί να είναι μια παρωνυχίδα σε ό,τι αφορά την οικονομική ζημία του δημοσίου, αλλά είναι καθοριστικό κλειδί όχι μόνο για το πώς λειτουργούσε ο φορέας αλλά και για το ξεκλείδωμα των συναφών υποθέσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα μεγάλα ποσά διασπάθισης χρήματος, τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politiki/vary-katigoro-gia-toys-epta-toy-keelpno-to-porisma-tis-eisaggelikis-paraggelias/#ixzz5IxJ66AiO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου