Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Πολίτη – Όλο το ελληνικό μπάσκετ έδωσε το «παρών» (εικόνες)




Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολίτη είπαν στο κοιμητήριο της Καισαριανής εκπρόσωποι του αθλητικού χώρου, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας.

Τα περισσότερα μέλη της Εθνικής του ’87... (Γιαννάκης, Φιλίππου, Λινάρδος, Καμπούρης, Φασούλας, Χριστοδούλου, Ρωμανίδης) ήταν εκεί για αποχαιρετήσουν τον προπονητή που άφησε το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.



Εκεί ήταν οι Γιώργος Βασιλακόπουλος, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Γιάννης Ιωαννίδης καθώς και παλαίμαχοι παίκτες όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Απόστολος Κόντος, Δήμος Ντικούδης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ντέιβιντ Στεργάκος, αλλά και σύσσωμη η τωρινή εθνική μπάσκετ ανδρών.



Στην Καισαριανή βρέθηκαν και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με την σύζυγο του Παύλου, Δέσποινα, καθώς ο Κώστας Πολίτης είχε διατελέσει παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού.



Στην κηδεία παρόντες ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, o υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Υπήρχε επίσης μεταξύ πολλών άλλων και στεφάνι από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/to-teleytaio-antio-ston-kosta-politi-paron-olo-to-elliniko-mpasket-eikones/#ixzz5IzAdQdY7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου