Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2018

ΚΡΙΜΑ….


Από την αρχή το ταπεινό αυτό ιστολόγιο είχε υποστηρίξει ότι χρέος εκείνων που θεωρούν τον εαυτό τους Καραμανλικό είναι να μην…συγκυβερνήσει ο Μητσοτάκης με τη Φώφη, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Κώστα Σημίτη. Και προς αυτήν την κατεύθυνση, ήταν και η αρθρογραφία μας, με γνώμονα πάντα ότι στην πολιτική, δεν αποτελεί πάντα επιλογή σωστή, το…στους … "τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος".

Προς την κατεύθυνση της κριτικής, σε αυτό το επίπεδο, είχαμε πολλούς συμπαραστάτες και φίλους.

Που στην πορεία αποδείχθηκε, ότι εξαιτίας μιας δικής τους παραταξιακής λογικής, εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Εμείς γνωρίζαμε από την αρχή, ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, δεν θα έφευγε ποτέ από την ιστορική παράταξη, που τίμησε όσο κανείς άλλος, για λόγους που τους έχουμε αναλύσει επαρκώς.

Εμείς το γνωρίζαμε.. Δεν γνωρίζουμε εάν το γνώριζαν κι άλλοι…ή αν περίμεναν να αντιδράσει…

Ωστόσο επιλέξαμε αυτόν τον δρόμο, με βάση αυτές τις αρχές και αξίες του Καραμανλισμού, με ή χωρίς περιτύλιγμα, άλλωστε είναι τόσο …χύμα πλέον η πολιτική και οι πολιτικοί... Μία στάση φυσικά, που όπως έχει διευκρινίσει και αφήσει να εννοηθεί σαφέστατα ο πρώην πρωθυπουργός, δεν συμφωνεί. Διαφωνεί με οποιαδήποτε διασπαστική κίνηση.

Η πορεία θα είναι πλέον ακόμη δυσκολότερη. Με γνώμονα το γεγονός, πως υπάρχουν διαφωνίες, ακόμα και σε μία αγαπημένη οικογένεια, θα φιλοξενούμε κι απόψεις, όπως το κάνουμε πάντα άλλωστε, με τις οποίες δεν συμφωνούμε.

Άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούια…Σε λίγο καιρό, θα αποδειχθεί ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου