Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2018

Ο Θέμος κάνει πόλεμο!..(σσ τι γέλιο θεε μου με την προπαγάνδα).






Το «Πρώτο Θέμα» του Θέμου Αναστασιάδη ήταν εξ αρχής μπροστάρης του εθνικιστικού «αγώνα» σε κάθε του φάση, με δημοσκοπήσεις «ευκαιρίας» και αρθρογραφία όχι μόνο του εκδότη τού «κάναμε ανθρώπους τους Αλβανούς» αλλά και του...
ευρύτερου κύκλου της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με απροκάλυπτο τρόπο μέχρι τη δολοφονία Φύσσα.


Αξέχαστα παραμένουν τα κατασκευασμένα «ρεπορτάζ» με τις φιλανθρωπικές πράξεις των χρυσαυγιτών, η κάλυψη των γάμων και των συνάξεών τους.

Σε αυτόν τον εθνικό μπροστάρη με τις καταθέσεις και τη βίλα στην... ουδέτερη Ελβετία επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5 εκατ. ευρώ από την ελληνική δικαιοσύνη, πρόστιμο που στη συνέχεια πάλι η ίδια η δικαιοσύνη ακύρωσε με μια κίνηση απαράμιλλης επιείκειας και μετά τη δήλωση του ίδιου ότι είναι απένταρος.

Αυτός ο ίδιος με αλλεπάλληλα εμετικά πρωτοσέλιδα εμφάνιζε την Ντόρα Μπακογιάννη περίπου ως την «αγαπημένη της πλουτοκρατίας» με χυδαίους υπαινιγμούς περί «προδοσίας» στο ζήτημα του Μακεδονικού.

Αυτόν τον ίδιο όμως επέλεξε ο εφοπλιστής και κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη για να μεταβιβάσει μεγάλο τμήμα μετοχών του μοναδικού πρακτορείου διακίνησης Τύπου, εκτός από όσες μεταβίβασε στον άλλο πόλο του «μακεδονικού αγώνα», αγαπημένο του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

Το κομματικό συμφέρον και ο φανατισμός έσβησαν το παρελθόν και τώρα προχωρούν όλοι αυτοί ενωμένοι στην ανάδειξη του Κυριάκου ως ελευθερωτή.

Το πώς εντελώς τυχαία διάφοροι που ήδη βαρύνονται με διώξεις ή ενδείξεις ενοχής για διασπάθιση δημόσιου χρήματος, διαπλοκή και βαριά ποινικά αδικήματα σήμερα φορούν τον μανδύα της εθνικοφροσύνης είναι και αυτό άσκηση για τον ιστορικό του μέλλοντος, αν στο μεταξύ αδρανήσει η Δικαιοσύνη του παρόντος!

Α.Ψ.

efsyn

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου