Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Δέκα γνωστοί ακροδεξιοί (όλοι κι όλοι) προσπάθησαν να δημιουργήσουν «κλίμα» κατά της Κουντουρά στα Χανιά (βίντεο) netakias.com




Μια χούφτα ακροδεξιοί, ούτε δέκα άτομα, συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα έξω από τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Χανιά και φωνάζοντας το χρυσαυγίτικο σύνθημα «αλήτες προδότες πολιτικοί», προσπάθησαν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα αποδοκιμασίας κατά της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, η οποία επισκεπτόταν τα γραφεία του κόμματός της.

Βεβαίως στη δημοκρατική Κρήτη οι φασίστες δεν μπορούν να ριζώσουν, ούτε να παρασύρουν στις χυδαίες ακρότητές τους τον δημοκρατικό κρητικό λαό, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους εξτρεμιστές να σταθούν έξω από τα καινούρια γραφεία των ΑΝΕΛ στο Μέγαρο Πάνθεον των Χανίων για να φωνάξουν τα διχαστικά τους συνθήματα, ύβρεις και απαξιωτικές εκφράσεις.

Οι ακροδεξιοί φώναζαν συνθήματα υποτίθεται για τη Μακεδονία και αποδοκίμαζαν την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά καθώς και μέλη των ΑΝΕΛ οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στα γραφεία, για την τελετή εγκαινίων τους.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε συνέλευση της νομαρχιακής επιτροπής των ΑΝΕΛ, με τους ακροδεξιούς να μην φεύγουν στιγμή έξω από τα γραφεία περιμένοντας την έξοδο της υπουργού.

Στο σημείο υπήρχαν από την αρχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21.30 με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να διασφαλίζουν ότι οι προβοκάτορες ακροδεξιοί δεν θα δημιουργούσαν περαιτέρω προβλήματα.

Οι φασίστες αποδοκίμασαν μια υπουργό που κατά την τρίχρονη θητεία της αύξησε τον τουρισμό στην πατρίδα μας κατά 10 εκατομμύρια τουρίστες, θεωρούμενη ως η πιο πετυχημένη υπουργός Τουρισμού των τελευταίων δεκαετιών.

Να σημειωθεί ότι την ώρα που οι εξτρεμιστές έβριζαν την Έλενα Κουντουρά, εκείνη μιλούσε για την τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης.

Πρέπει να τονιστεί ότι και τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας υποκινούσε με μηνύματά του στο Facebook να συγκεντρωθεί κόσμος έξω από τα γραφεία των ΑΝΕΛ, αργότερα όμως κατέβασε την ανάρτησή του.

Ο δημοκρατικός πατριωτικός λαός ολόκληρης της Ελλάδας και περισσότερο της λεβεντομάνας Κρήτης έχει αποδείξει τα τελευταία 24ωρα ότι απομονώνει τους πατριδοκάπηλους φασίστες, που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη συμφωνία με τα Σκόπια για να αλιεύσουν οπαδούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου