Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2018

#Survivorgr spoiler 18/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει το νέο μεγάλο έπαθλο (video)




Μία ξεχωριστή έκπληξη επιφυλάσσει το Survivor και ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες σήμερα, Δευτέρα. Καθώς βαδίζουμε προς τον μεγάλο τελικό, τα έπαθλα αλλάζουν και γίνονται όλο και πιο μεγάλα. Αυτή τη φορά, Μαχητές και Διάσημοι πρόκειται να διεκδικήσουν ένα έπαθλο που περιλαμβάνει μία μοναδική εμπειρία. Συνεπώς, η νικήτρια ομάδα θα βιώσει μία εμπειρία ζωής, κάτι που σίγουρα δεν γίνεται κάθε μέρα...


Όπως βλέπουμε και από τα πρώτα πλάνα, που κυκλοφόρησαν, οι δύο ομάδες έχουν στόχο μόνο τη νίκη. Οι Μαχητές, έπειτα από διαδοχικές ήττες, κατάφεραν να υπερισχύσουν στο χθεσινό αγώνισμα και να κάνουν το σχεδόν οριακό 10 – 8.

Το μέγεθος του επάθλου δίνει ένα τεράστιο κίνητρο για όλους τους παίκτες, ωστόσο το πάθος για τη νίκη πολλές φορές προκαλεί εντάσεις. Μία μικρή παρεξήγηση φαίνεται να δημιουργείται μεταξύ του Νικόλα Αγόρου και του Γιάννη Τσίλη, την ώρα που βρίσκονται στον στίβο μάχης και προσπαθούν να φτάσουν γρήγορα προς τη νίκη.

Μάλιστα, ο παίκτης των Μαχητών προειδοποιεί τον αντίπαλό του λέγοντας, «Τσίλη… η τελευταία σου».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πιο κοντά στη νίκη βρίσκονται οι Διάσημοι, ωστόσο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει γνωστό και το τελικό σκορ, που θα επιβεβαιώσει τον σημερινό νικητή.


Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου