Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018

Προφυλακιστέοι και οι πέντε συλληφθέντες του κυκλώματος με τα πλαστά διπλώματα (video)



Ένοχοι κρίθηκαν, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, και οι πέντε συλληφθέντες για το κύκλωμα με τα πλαστά διπλώματα και προφυλακίζονται.

Το δρόμο προς τις φυλακές πήρε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος, που είναι.. ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών, οι τρεις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών (πρώην υπουργείο συγκοινωνιών) που φέρεται να διεκπεραίωναν εκ των έσω τις υποθέσεις και ο συγγενής και συνεργάτης του ιδιοκτήτη της Σχολής.

Μαραθώνια ήταν η απολογία των πέντε. Εισήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο στις 10 περίπου το πρωί και η διαδικασία με τις απολογίες τους ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 από το γραφείο της κ. ανακρίτριας. Από εκεί λίγο πριν τις 21:30 ακούστηκαν και οι αποφάσεις των δικαστικών λειτουργών.

Εξερχόμενοι από τα δικαστήρια, οι συνήγοροι Δημήτρης Κρούπης και Θάνος Τσαντήλας (που μαζί με τον Αλέξη Κούγια έχουν την υπεράσπιση των δύο ατόμων της Σχολής Οδηγών) ρωτήθηκαν για την απόφαση:


(lamiareport.gr)




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/profylakisteoi-kai-oi-pente-syllifthentes-toy-kyklomatos-me-ta-plasta-diplomata-video/#ixzz5J05tsu40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου