Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Νέες αποκαλύψεις για την 55χρονη – «Τη νύχτα έσκαβε και μας άφηνε τραπουλόχαρτα και κεριά» (video)





Πληροφορίες πως είχε χτυπήσει και σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων
«Πριν λίγες ημέρες ήρθε έξω από το σπίτι και απειλούσε την κόρη μου. Την έβριζε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στο μωρό της», καταγγέλλει γείτονας της στα Άνω Λιόσια...
«Πετούσε πέτρες. Άφηνε γύρω από το σπίτι κεριά, τραπουλόχαρτα. Την έχω δει στο μπαλκόνι να μουτζώνει και κρατάει κάτι κούκλες πάνινες. Όλη η γειτονιά τη βλέπει να σκάβει τη νύχτα. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην αυλή της», αναφέρει γειτόνισσα

Άπλετο «φως» στην συγκλονιστική υπόθεση της 55χρονης που τραυμάτιζε μωρά ρίχνουν οι μαρτυρίες από τη γειτονιά της που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου.

Οι γείτονες «σπάνε» τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν πως η κατηγορούμενη για τον τραυματισμό βρεφών με τα μακριά της νύχια, απασχολεί συχνά με την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά της. Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, η 55χρονη φέρεται να είχε «χτυπήσει» και σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

«Πριν λίγες ημέρες ήρθε έξω από το σπίτι και απειλούσε την κόρη μου. Την έβριζε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στο μωρό της», λέει γείτονας της κατηγορούμενης στα Άνω Λιόσια, αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου όπου τραυμάτισε τα αγγελούδια, μιλώντας στο Star.

Φώναζε, έβριζε χυδαία, απειλούσε και κυκλοφορούσε αργά τη νύχτα στους δρόμους. Γειτόνισσα καταγγέλλει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: «Πετούσε πέτρες. Άφηνε γύρω από το σπίτι κεριά, τραπουλόχαρτα. Την έχω δει στο μπαλκόνι να μουτζώνει και κρατάει κάτι κούκλες πάνινες. Όλη η γειτονιά τη βλέπει να σκάβει τη νύχτα. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην αυλή της», αναφέρει γειτόνισσα.

Μάλιστα, υπάρχουν γείτονες που έχουν καταθέσει μηνύσεις στην αστυνομία και οι καταγγελίες τους μοιάζουν απίστευτες. «Όλη νύχτα ουρλιάζει, κραυγάζει, έχει κάνει ζημιές σε αυτοκίνητα. Καταριέται», τονίζει.

«Κυκλοφορούν τα παιδιά μας στη γειτονιά. Πρέπει να φοβόμαστε να βγούμε έξω;» διερωτάται άλλος γείτονας.


Στο Δρομοκαΐτειο

Με εντολή εισαγγελέα, η 55χρονη οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο όπου θα παραμείνει για 48 ώρες προκειμένου να την παρακολουθήσουν οι γιατροί, σε τμήμα οξέων περιστατικών, φρουρούμενη.

Έτσι, δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και η δίκη αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα, της δικηγόρου των τριών μητέρων που υποστηρίζουν πως η 55χρονη τραυμάτισε τα μωρά τους, να υποβληθεί η κατηγορούμενη σε περαιτέρω εξετάσεις για να εξακριβωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.

Είχε χτυπήσει και στα βόρεια προάστια

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την 55χρονη καθώς όπως αποκάλυψε το Star, η κατηγορούμενη φέρεται να τραυμάτισε και άλλο μωρό, αυτή τη φορά αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τον Άγιο Δημήτριο, και συγκεκριμένα σε εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια. Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου όταν φέρεται να ακολούθησε ζευγάρι με αγοράκι 5 μηνών. Κόλλησε πίσω τους στις κυλιόμενες σκάλες και ψιθύρισε κάτι στο αυτί του. Αμέσως το μωρό έβαλε τα κλάματα. Οι γονείς δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί αλλά μετά από λίγο διαπίστωσαν πως το μωρό είχε πέντε γρατσουνιές στον αγκώνα και μία στο γόνατό του.


Βίντεο: Star

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/nees-apokalypseis-gia-tin-55chroni-ti-nychta-eskave-kai-mas-afine-keria-kai-trapoylocharta-video/#ixzz5LovpBjra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου