Τρίτη, Ιουλίου 17, 2018

«Ομολόγησε» ο Πατούλης την υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων





«Δηλώνω παρών»

Αφού πέρασε ένα διάστημα με αρκετά «ήξεις αφήξεις» ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε την αναμενόμενη υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων, σε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Πετραλώνων...

«Δηλώνω “παρών” στη νέα συμμαχία που χρειάζεται η Αθήνα για να κάνει μία νέα επανεκκίνηση, για να ακουστεί δυνατά και πάλι η φωνή της» υπογράμμισε ο πρόεδρος του «Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά», Γιώργος Πατούλης, στην εκδήλωση που έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του Ομίλου.

Περιγράφοντας το προσωπικό του όραμα για την Αθήνα, ο κ. Πατούλης σημείωσε πως «δεν είναι αυτοσκοπός η θέση και η καρέκλα» αλλά η διάθεση προσφοράς στην πόλη που μεγάλωσε.

Αναφερόμενους σε αυτούς που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στον Κώστα Μπακογιάννη και την Όλγα Κεφαλογιάννη επισήμανε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7: «Όλοι είναι καλοδεχούμενοι, αρκεί να έχουν αντοχές και να παίζουν καθαρά. Στα ίσια, κι όχι ύπουλα. Με βάση αρχές, αξίες και προγράμματα. Κι όχι στη βάση κληρονομικών δικαιωμάτων».




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/omologise-o-patoylis-tin-ypopsifiotita-gia-ton-dimo-athinaion/#ixzz5LWRE8m7b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου