Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2018

EINAI TOΣΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ




Είναι πράγματι πολύ κρίμα. Και όσο περνά ο καιρός και ξεκαθαρίζει το τοπίο, από συνειδητούς νεοδημοκράτες καραμανλικούς και μηδίσαντες, τόσο αντιλαμβάνεται κανείς ...γιατί δεν επιστρέφει.
Κι είναι δυο φορές κρίμα, γιατί και ο τόπος έχει ανάγκη από έναν πολιτικό, που ο χρόνος τον δικαίωσε, όσο κανέναν άλλο και διότι αντιλαμβάνονται σιγά σιγά όλοι πόσο ολίγιστες και ανιστόρητες είναι οι λύσεις που παρουσιάζονται για να φύγει ο Σύριζα και η παρεούλα του.
Γι' αυτό δυστυχώς, θα ζήσουμε απίθανες στιγμές, με τον θίασο της Πειραιώς να ζητά την ψήφο μας, για να μας σώσει από τον άλλο θίασο των Συριζανέλ.
Πόσο τυφλός μπορεί να είναι κάποιος για να μην βλέπει την αλήθεια; Αρκετά θα λέγαμε. Γιατί οι κωλοτούμπες, για τις οποίες κατηγορούνται όσοι δεν θέλουν τον Τσίπρα, αλλά δεν θέλουν και τον Μητσοτάκη, έγιναν χαρακτηριστικό αυτών που τις κατήγγειλαν..
Δεν αποτελεί υγιές στοιχείο Δημοκρατίας και ούτε φυσικά γνήσιου ιδεολογικού Καραμανλισμού να σε χαρακτηρίζουν προδότη, επειδή δεν θέλεις κανέναν από τους δυο.
Και φυσικά όλα αυτά πληρώνονται...
Η συνέχεια επί της πολιτικής οθόνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου