Σάββατο, Ιουλίου 14, 2018

Τραμπ: O Ομπάμα γνώριζε για την ανάμιξη της Ρωσίας αλλά δεν έκανε τίποτα




Την Παρασκευή 12 Ρώσοι αξιωματικοί της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών παραπέμφθηκαν από ομοσπονδιακό συμβούλιο ενόρκων με την κατηγορία ότι έκλεψαν δεδομένα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος....


Ευθύνες στην κυβέρνηση του προκατόχου Μπαράκ Ομπάμα επέρριψε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επειδή αν και είχε ενημερωθεί από το FBI δεν αντέδρασε στις υπόνοιες περί ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

«Οι ιστορίες που ακούσατε χθες για τους 12 Ρώσους έγιναν επί κυβέρνησης Ομπάμα, όχι επί κυβέρνησης Τραμπ», διευκρίνισε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.


«Γιατί δεν έκαναν κάτι για αυτό, παρόλο που όπως λέγεται ο πρόεδρος Ομπάμα είχε ενημερωθεί από το FBI τον Σεπτέμβριο, πριν από τις εκλογές; Πού είναι ο διακομιστής της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και γιατί δεν τον έχει στην κατοχή του το FBI; Βαθύ κράτος;» διερωτήθηκε στις αναρτήσεις του ο Τραμπ.

Την Παρασκευή 12 Ρώσοι αξιωματικοί της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών παραπέμφθηκαν από ομοσπονδιακό συμβούλιο ενόρκων με την κατηγορία ότι έκλεψαν δεδομένα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος.

.

The stories you heard about the 12 Russians yesterday took place during the Obama Administration, not the Trump Administration. Why didn’t they do something about it, especially when it was reported that President Obama was informed by the FBI in September, before the Election?




Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/378621/trab-o-obama-gnorize-gia-tin-anamixi-tis-rosias-alla-den-ekane-tipota/#ixzz5LEOoDnm6
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου