Τρίτη, Ιουλίου 17, 2018

Στο αρχείο από την Βουλή η υπόθεση Γεωργιάδη για την κυπριακή offshore - Άδωνις: Από αύριο τα εξώδικα στους συκοφάντες




Ομόφωνα στο Αρχείο έθεσε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής την υπόθεση με την συμμετοχή του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σε offshore εταιρεία της Κύπρου και την οποία δεν είχε αναφέρει στη δήλωση των περιουσιακών του στοιχείων.....


Το θέμα είχε έρθει στην επικαιρότητα μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Documento η οποία ανέφερε ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης είχε offshore εταιρεία στην Κύπρο μέχρι το 2016.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι πρόκειται περί συκοφαντίας και είχε υποστηρίξει πως πράγματι το 2006 είχε συστήσει με έναν συνέταιρο στην Κύπρο μια offshore, η οποία όμως λυθεί σχεδόν αμέσως και όχι πριν το 2007 που εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής.

Η υπόθεση ελέγχθηκε από την Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής και από τα στοιχεία που εστάλησαν από την Κύπρο και προσκομίσθηκαν προέκυψε πως πράγματι η εταιρεία αυτή λειτούργησε περίπου δύο μήνες από τότε που ιδρύθηκε το 2006 και μετά έμεινε ανενεργή. Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες που συνεδρίασε σήμερα, εξέτασε το θέμα και ομόφωνα την έθεσε στο Αρχείο, σημειώνοντας μόνο την τυπική παράλειψη ότι ίσως ο βουλευτής θα έπρεπε να το είχε αναφέρει.


Ο Άδωνης Γεωργιάδης μέσω tweet προαναγγέλει ότι αύριο πάνε στους συκοφάντες τα εξώδικα

Δείτε την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου