Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018

Δίωρο το κρίσιμο τετ α τετ Τσίπρα με Ερντογάν – Εν αναμονή της συνέντευξης Τύπου (video)





Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να ανεβάσει τους τόνους για το θέμα της κράτησης των δύο ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης
Η συνάντηση ξεκίνησε με καθυστέρηση
Ηχηρή απάντηση του Πάνου Καμμένου στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου...

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου δύο ώρες η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις Βρυξέλλες. Η συνάντηση ξεκίνησε γύρω στις 17.20 ώρα Ελλάδας, με καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα, λόγω άλλων υποχρεώσεων, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού.



Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να ανεβάσει τους τόνους στο θέμα των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη το οποίο έθεσε στη διήμερη Σύνοδο Κορυφής της Ατλαντικής συμμαχίας στις Βρυξέλλες, αλλά και σε κατ’ ιδίαν επαφές με τους ηγέτες, ενώ ζήτησε και την παρέμβαση της γερμανίδας καγκελαρίου Αγγελα Μέρκελ.

«Ηλεκτρισμένο» τετ α τετ Καμμένου – Τσαβούσογλου: Όσο κρατάτε τους δύο Έλληνες, αδύνατον να τα βρούμε

«Μπλόκο» στις γέφυρες επικοινωνίας που προσπάθησε να ανοίξει ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, έβαλε ο έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, λίγο πριν ξεκινήσει το κρίσιμο τετ α τετ του Αλέξη Τσίπρα με τον τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναλυτικότερα, στο σύντομο τετ α τετ που σημειώθηκε ανάμεσα στους δυο άνδρες, με πρωτοβουλία του τούρκου ΥΠΕΞ, ο Πάνος Καμμένος έστειλε μια «ηχηρή» απάντηση για το ζήτημα των δύο ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politiki/se-exelixi-to-krisimo-tet-a-tet-tsipra-erntogan-stis-vryxelles/#ixzz5L3nkPF2Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου