Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2018

Σία Κοσιώνη>Είμαι καψούρα με τον Κώστα Μπακογιάννη, το παραδέχομαι…





Κάνουμε δύο δύσκολες ζωές αλλά νομίζω τα βρίσκουμε



Είναι Σεπτέμβριος 2018 και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ δηλώνει δημοσίως ότι είναι καψούρα με τον Κώστα Μπακογιάννη. Οι δηλώσεις της Σίας έγιναν στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη με τις δύο ξανθές να τα λένε μεταξύ τους....




Περιγράφοντας τον εαυτό της εκτός δουλειάς ανέφερε πως είναι: «Όπως όλοι οι άνθρωποι στην προσωπική τους ζωή. Χαλαρή, κανονική» Όσον αφορά τη σχέση της με το σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη πρόσθεσε: «Είμαστε μια χαρά, είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι, κάνουμε δύο δύσκολες ζωές αλλά νομίζω τα βρίσκουμε».

‘Οπως πολλά σύγχρονα ζευγάρια, έτσι και η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη στην καθημερινότητά τους το πρόγραμμά τους δεν συμπίπτει, με αποτέλεσμα να μην έχουν πολλές κοινές στιγμές, όμως όταν ερωτήθηκε αν είναι «καψούρα» για εκείνον απάντησε: «Καψούρα; Ναι είμαι. Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι».

Το παιδί τους, ο Δημοσθένης, σχεδόν ενός έτους, βαπτίστηκε πρόσφατα. «Μεγαλώνει και αγριεύει», δήλωσε η μητέρα του, κ.Κοσιώνη. Ακόμη προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Κάθε πρωί ξεκινάω να κάνω δίαιτα αλλά το πώς καταλήγω είναι μια άλλη συζήτηση».






Στις 15 Ιουλίου 2006 ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύεται την κύπρια επιχειρηματία Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία θα αποκτήσει δύο παιδιά: τον επτάχρονο σήμερα Παύλο και την πεντάχρονη Δανάη. O ίδιος δηλώνει εμφατικά ότι δεν θα ‘θελε με τίποτα να ασχοληθούν με την πολιτική .



Όσον αφορά το συναισθηματικά φορτισμένο όνομα που επωμίστηκε ο γιος του, ο ίδιος υπογραμμίζει: «Το όνομα θα το κάνει δικό του, γράφοντας τη δική του ιστορία. Οι άνθρωποι πηγαίνουν μπροστά, όχι πίσω. Και εμένα, παρότι έχω, όπως προανέφερα, “λογαριασμούς” με τον πατέρα μου, πιο πολύ σήμερα με ενδιαφέρει να είμαι ο πατέρας του Παύλου παρά ο γιος του Παύλου».

Μετά από 7 χρόνια γάμου και 2 παιδιά το ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους.





Μετά το χωρισμό από τη νόμιμη σύζυγό του κ. Κάλλια Καμπουρίδου, ο Κώστας Μπακογιάννης θα αποκτούσε παιδί με την Μαίη Ζαννή, η οποία είναι εγγονή του αείμνηστου Γεωργίου Ράλλη.

Πριν ακόμη γεννηθεί το παιδί, το ζευγάρι χώρισε.





Η κα Ζαννή έχει θητεύσει ως σύμβουλος της κ. Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ στη συνέχεια ήταν στέλεχος και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και κάποιοι λένε πως εργάζεται στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου