Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2018

«Ανοίγματα» σε ΠΑΣΟΚους, αλλά… με μέτρο...



Εμφανή δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους «καραμανλικούς» στη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις προαναγγελίες του για τα «ανοίγματα» σε πρόσωπα της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς.

Μάλιστα, χθες, ο...
βουλευτής Σερρών Κώστας Αχ. Καραμανλής φρόντισε να διαμηνύσει στην ηγεσία του κόμματος τα… όρια της αντοχής και της ανοχής των «καραμανλικών» στα σχεδιαζόμενα ανοίγματα.

«Η ΝΔ δεν πρέπει να περιχαρακώνεται. Και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής είχαν κάνει ανοίγματα. Αλλά δεν μπορεί να είναι μεταξύ αυτών που θα συνεργαστούν υβριστές αυτής της περιόδου (της κυβέρνησης Καραμανλή 2004-2009)», επισήμανε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώτος εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, προσθέτοντας άλλη μία «κόκκινη γραμμή»: «Δεν μπορεί να βρεθούν μαζί μας υπουργοί του “λεφτά υπάρχουν”», απεφάνθη.

Πάντως, αν σκεφτεί κανείς τι… παρέλαβε η κυβέρνηση του «λεφτά υπάρχουν», το μόνο που μπορεί να πει είναι πως θέλει μεγάλο θράσος για τους «καραμανλικούς» να έχουν χρεοκοπήσει τη χώρα και τώρα να θέτουν και… όρους!

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου