Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2018

#ChampionsLeague: Κλασική… Ρεάλ κόντρα στη Ρόμα με «κερασάκι» από Μαριάνο! video





Με το... δεξί ξεκίνησε η Ρεάλ Μαδρίτης την προσπάθεια να διατηρήσει για 4η χρονιά τα σκήπτρα του Champions League. Νίκη για τους "μερένγγες" με 3-0 επί της Ρόμα του Μανωλά - Τρομερό γκολ στο φινάλε ο Μαριάνο. Στο άλλο ματς του ομίλου, η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να πάρει το βαθμό από την έδρα της Πλζεν (2-2)...


Βασιλική… εμφάνιση για τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Ρόμα (3-0) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Λοπετέγι είχε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο “σφυροκόπησε” την εστία της Ρόμα, με τον Όλσεν να κατεβάζει ρολά. Το 45λεπτο όμως ολοκληρώθηκε με τον Ίσκο να κάνει το 1-0 με όμορφη εκτέλεση φάουλ λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Η Ρόμα έδειξε… σφυγμό στην επανάληψη, αλλά ο Κέιλορ Νάβας φώναξε βροντερό “παρών” στις ευκαιρίες που έφτιαξαν οι “τζιαλορόρι”. Η“βασίλισσα” πάντως καθάρισε το ματς στο 58′. Ο Μόντριτς έβγαλε την κάθετη στον Μπέιλ, ο Μανωλάς… έτρεξε αλλά δεν πρόλαβε και ο Ουαλός πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με το τρομερό πλασέ του Μαριάνο.
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βιτόρια Πλζέν ήρθε ισόπαλη μέσα στην έδρα της με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2-2). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα δυο γκολ του Κρμέντζικ (29′, 41′). Το τέρμα του Τσαλόφ στο 49′ ξεκίνησε την… αντεπίθεση των Ρώσων. Στο 84′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ, το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, ενώ δεν μέτρησε -ως οφσάιντ- αυτό που σημείωσαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η… λύτρωση και το τελικό 2-2 ήρθε στο 90+4′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλάσιτς.

Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα 3-0
(45’ Ίσκο, 58’ Μπέιλ, 92’ Μαριάνο)
Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2
(29’, 41’ Κρμέτσικ – 49’ Σαλόφ, 95’ Βλάσιτς)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

1. Ρεάλ Μαδρίτης 3 β.
2. Βικτόρια Πλζεν 1 β.
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 β.
4. Ρόμα 0 β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου