Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2018

Η θρυλική κόκκινη ρόμπα του Χιου Χέφνερ βγαίνει σε δημοπρασία





Για πάνω από 2 δεκαετίες κάλυπτε το σώμα ενός άντρα-σύμβολο. Έχει παρευρεθεί σε όλα τα μεγάλα πάρτι του. Έχει «δει» όλες τις προσωπικές του στιγμές. Την έχουν ακουμπήσει τα περισσότερα κουνελάκια που βρέθηκαν στο εξώφυλλο και μετά στην κρεβατοκάμαρα του Χιου Χέφνερ. Η κόκκινη ρόμπα του εμβληματικού ιδρυτή του Playboy βγαίνει σε δημοπρασία....

Ένα χρόνο περίπου μετά το θάνατο του Χιου, η ρόμπα και οι πιτζάμες του δεν θα γίνουν μουσειακό έκθεμα ή κειμήλιο, αλλά θα περάσουν την αύρα και την αίγλη τόσων δεκαετιών, τόσων πάρτι και τόσης γκλαμουριάς σε κάποιον άλλο. Ο Οίκος Julien’s θα κάνει τη δημοπρασία για τα ενδύματα του Χεφ στις 30 Νοεμβρίου μαζί με άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Οι άνθρωποι του οίκου εκτιμούν ότι η κόκκινη ρόμπα του Χέφνερ θα φτάσει στα 5.000 δολάρια, ενώ οι πιτζάμες του θα πέσουν χαμηλότερα, στα 2.000 δολάρια.

Στα υπόλοιπα αντικείμενα βρίσκονται το επίσης θρυλικό καπέλο του καπετάνιου που φορούσε σε εκδηλώσεις και φωτογραφίσεις, το διαβατήριό του, η Βίβλος του, μια γραφομηχανή, μανικετόκουμπα με το σήμα-κουνελάκι πάνω τους και το πρώτο τεύχος του Playboy από το 1953. Όλα τα έσοδα θα πάνε στο ίδρυμα Hugh M. Hefner που στηρίζει τα πολιτικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Πηγή:elefterostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου