Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

Φωτιά βάζει ο Κακλαμάνης και στη Θεσσαλονίκη: είναι Σαμαρικός ο Παπαμιμίκος!




Μετά το πρώτο περιστατικό σε δήμο της Μακεδονίας όπου ο πρόεδρος της επιτροπής στήριξης των αυτοδιοικητικών στη Νέα Δημοκρατία Νικήτας Κακλαμάνης κατηγόρησε ως ..
..Σαμαρικό υποψήφιο δήμαρχο και δεν του δίνει στήριξη επειδή ο ίδιος είναι.... Μητσοτακικός, ο Νικήτας ξαναχτυπά στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά με απειλές κατά του πρώην Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου ότι δεν του δίνει στήριξη επειδή ήταν Γραμματέας στο κόμμα επί Αντώνη Σαμαρά!


Θα θυμάστε ότι αντίπαλος του Κακλαμάνη τότε ήταν ο Αντρέας Παπαμιμίκος ο οποίος και ψηφίστηκε ομόφωνα ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής με τον Αντώνη Σαμαρά πρόεδρο!
Οι κομπλεξικές αυτές ενέργειες του Νικήτα Κακλαμάνη κατά του Αντώνη Σαμαρά, δημιουργούν πρόβλημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει με αυτή την γελοία διαδικασία των στηρίξεων που τον σπρώχνουν κάποιοι - για προσωπικό και μόνο όφελος - στους δήμους, να επιστρέφει ...μπούμπεραγκ κατά της ενότητας του κόμματος!

Θυμάστε την άθλια επίθεση του Κακλαμάνη στον Παπαμιμίκο με τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για πρόεδρο;

Διαβάστε εδώ για να θυμηθείτε:

https://www.newsit.gr/politikh/kaklamanis-o-papamimikos-exei-kryftei-se-lagoymi/1363018/

https://neodimokratis.gr/nikitas-kaklamanis-na-paraitithei-o-papamimikos/

https://tempo24.news/eidisi/48727/tin-paraitisi-toy-papamimikoy-zita-o-nikitas-kaklamanis

Αυτά είναι μερικά από τα δεκάδες που είχαν γραφτεί στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες για την επίθεση Κακλαμάνη στον Παπαμιμίκο.
Να σας θυμίσουμε εδώ ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θέλει να δει τον Νικήτα Κακλαμάνη ούτε ζωγραφιστό, γιατί τον θεωρεί μέγα αχάριστο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου