Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018

Θιασώτης του αντιμητσοτακισμού...



Θα ήταν άδικο για τον διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση αν υποστήριζε κανείς ότι ακολουθεί στην αρθρογραφία του τη νέα (;) τάση του...
ιδιοκτήτη της εφημερίδας Βαγγέλη Μαρινάκη να αντιπολιτεύεται (αγρίως) τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη! Κι αυτό διότι σε ανύποπτο χρόνο (2013) ο δημοσιογράφος είχε αποφανθεί:

«Πώς να πείσει ο Κυριάκος για την υποτιθέμενη κάθαρση του Δημοσίου ως εκπρόσωπος της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας όταν εξήντα τόσα χρόνια διορίστηκαν χιλιάδες από τον πατέρα του και όλο του το σόι»!

Ως εκ τούτου η διαπίστωση του δημοσιογράφου στο χθεσινό του άρθρο στο «Βήμα»: «Είναι αλήθεια οτι ο πρωθυπουργός σηκώνει πολλή σκόνη και ο αντίπαλος του οντως τον παρακολουθεί, χωρίς κατα γενική ομολογία να ενθουσιάζει τα πλήθη» που θύμισε τη φράση του Τσίπρα, «Ο Κυριάκος δεν έχει ρεύμα» στον διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους μετά τη συνέντευξη του στον ALPHA (εδώ), πρόκειται για απλή σύμπτωση! Μια σύμπτωση που ικανοποιεί και την τάση (αυτών των ημερών) στη Συγγρού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το αφήγημα του Μαξίμου.

Και σε αυτό δεν υπάρχει κανένας υπαινιγμός. Άλλωστε πια ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης έχει εξελιχθεί σε μέγα θιασώτη του αντιμητσοτακισμού!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου