Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2018

Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: Τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας


ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Παυλόπουλος: Οι Ενοπλες Δυνάμεις αποδεικνύουν τι σημαίνει να είσαι άξιος απόγονος Μεγάλων Προγόνων

Σήμερα, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 γιορτάζει διπλά η Ελλάδα. Γιορτάζουν και οι Ενοπλες Δυνάμεις οι οποίες καθημερινά και με αυτοθυσία υπερασπίζονται τα σύνορα μας και την εθνική μας κυριαρχία, όσο και τα Εισόδια της Θεοτόκου. Της Υπέρμαχου Στρατηγού και προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων.


Η Ελλάδα σήμερα γιορτάζει και τιμά όλους όσοι καθημερινά με θάρρος και αυταπάρνηση υπηρετούν και υπερασπίζονται πάντα στο ακέραιο και μέχρις αυτοθυσίας τα σύνορά μας, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία, όπου και όποτε αυτό χρειαστεί.





«Τιμούμε σήμερα, με αισθήματα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης, την εμβληματική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του Λαού μας και του Έθνους μας».


Αυτό αναφέρει σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ολόκληρο το μήνυμα του προέδρου:

«Τιμούμε σήμερα, με αισθήματα ειλικρινούς ευγνωμοσύνης, την εμβληματική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του Λαού μας και του Έθνους μας. Είμαστε υπερήφανοι για το ανεπίληπτο ήθος τους και το ανυπέρβλητο φρόνημά τους. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας αποδεικνύουν, καθημερινά και εμπράκτως, τι σημαίνει να είσαι άξιος απόγονος Μεγάλων Προγόνων αλλά και διαχρονικώς άξιος υπερασπιστής της Πατρίδας».

Η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ για τον σημερινό εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

«Χρόνια πολλά στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, στρατεύσιμους, εθνοφύλακες, πολιτικό προσωπικό και στους βετεράνους των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Η Υπέρμαχος Στρατηγός προστάτης και οδηγός μας» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία φέτος περιλαμβάνει και την Ημέρα Απόστρατου Βετεράνου.  
Στο ίδιο μήκος κύματος η υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά έγραψε σε σχόλιό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Χρόνια πολλά σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Η Υπεραγία Θεοτόκος να σας καθοδηγεί και να σας προστατεύει!».  


Μητσοτάκης για τις ΄Ενοπλες Δυνάμεις: Υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη για όσους τις υπηρετούν

«Είμαστε πάντα έμπρακτα στο πλευρό τους» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ στο μήνυμά του στο Twitter για την 21η Νοεμβρίου


Μήνυμα για την 21η Νοεμβρίου, ημέρα γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων, απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ.Μητσοτάκης με ν ανάρτησή του στο Twitter, συνοδευόμενη από μία φωτογραφία προηγούμενης επίσκεψής του στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού στο Κιλκίς, ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε:


«Υπερηφάνεια για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και ευγνωμοσύνη για τις γυναίκες και τους άνδρες που τις υπηρετούν. Είμαστε πάντα έμπρακτα στο πλευρό τους».






Υπερηφάνεια για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και ευγνωμοσύνη για τις γυναίκες και τους άνδρες που τις υπηρετούν. Είμαστε πάντα έμπρακτα στο πλευρό τους.

32 people are talking about this






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου