Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018

Open: Ο άγνωστος καβγάς της Στάη στο κανάλι του Σαββίδη





Το κλίμα στο νεοσύστατο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, Open Tv, δεν είναι καθόλου καλό και οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν στους διαδρόμους του.

Τα χαμηλά νούμερα και το ξέσπασμα της Έλλης



Τα νεύρα όλων είναι σε κακή κατάσταση και η αιτία δεν είναι άλλη από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, που σημειώνει το πρόγραμμα στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί είναι πολλά.

Εξαιρέσεις αποτελούν, το “Για την παρέα” του Νίκου Μουτσινά αλλά και η Φαίη Μαυραγάνηστη ζώνη του Σαββατοκύριακου, που έτσι κι αλλιώς έκανε νούμερα και την εποχή του EPSILON TV.

Κι αν κάποιοι πόνταραν για το πόσο θα μείνει στο κανάλι η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, τώρα τα στοιχήματα ποντάρουν πόσο θα μείνει ο Τζώνης Καλημέρης.

Όπως γράφει το tinasmess.gr, πριν από λίγες μέρες έγινε ένα σοβαρό περιστατικό με την Έλλη Στάη, που είχε ως αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές και να ακουστεί σε ολόκληρο το κανάλι. Μάλιστα, κάποιοι κάνουν λόγο για συνθήκες που ούτε σε περιφερειακό κανάλι δεν συναντάς.
Η νέα ενημερωτική εκπομπή που ρίχνεται στη «μάχη» της τηλεθέασης (video)



Ακόμα μια πρεμιέρα για το κανάλι Open του Ιβάν Σαββίδη, τη Δευτέρα, με στόχο να εκτοξεύσει τα μηχανάκια της AGB.

O λόγος για την καθημερινή ζωντανή εκπομπή «Tοp Story» και τον Πέτρο Κουσουλό, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 12:50 μμ.



Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, μέσα σε 60 λεπτά, το θέμα που απασχολεί την κοινωνία, εξελίσσεται ζωντανά με όλες τις πτυχές του.

Ο Πέτρος Κουσουλός και η δημοσιογραφική του ομάδα, παρουσιάζουν το «Top Story» της ημέρας, ένα και μόνο θέμα δηλαδή, με συνδέσεις από τα σημεία της δράσης και του ρεπορτάζ.

Δείτε το σχετικό video:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου