Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Το φαβορί για το χρίσμα στη Θεσσαλονίκη μετά την απόφαση Μπουτάρη (video)





Την απόφαση να μην διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές πήρε μετά από σκέψη ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος για τρίτη θητεία στον Δήμο Θεσσαλονίκης.



Νωρίτερα ο δήμαρχος είχε τηλεφωνήσει σε πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι είχαν εκφράσει την πρόθεση να τον στηρίξουν και τους ανακοίνωσε την απόφασή του, έτσι ώστε να αρχίσουν εκείνοι να σκέφτονται την επόμενη ημέρα για τις υποψηφιότητες στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Το φαβορί του ΣΥΡΙΖΑ

Οι πληροφορίες από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου ως την επικρατέστερη υποψήφια.



Η επιλογή αυτή, λένε οι ίδιες πληροφορίες είχε γίνει εδώ και καιρό από την στιγμή που διαπίστωσαν ότι οΓιάννης Μπουτάρης είναι αναποφάσιστος για το αν θα διεκδικήσει και πάλι τον δήμο.
Οι επιλογές της ΝΔ για την Θεσσαλονίκη

Περισσότερο μπλεγμένα δείχνουν τα πράγματα στη ΝΔ, αφού πολλά πρόσωπα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Δήμο Θεσσαλονίκης.



Από την οδό Πειραιώς έχουν αποφασίσει ότι δεν θα δώσουν χρίσματα ακόμη και στους μεγάλους δήμους παρά μόνον στις Περιφέρειες.

Η Έλενα Ράπτη, η οποία θα μπορούσε να είναι μια καλή υποψηφιότητα με γυναικείο «άρωμα».



Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ο Πάρις Μπίλλιας, πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Μακεδονίας Θράκης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της ΝΔ, ο Μάκης Κυριζίδηςτοπικό στέλεχος της ΝΔ που συνεργάζεται με τον πρώην επικοινωνιολόγο του Καραμανλή, Περικλή Πηλείδη.

Επίσης έχει ακουστεί το όνομα του Γιώργου Ορφανού, ενώ «διαθέσιμος» δηλώνει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου