Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2018

Κλείνει το «μάτι» στο Ποτάμι για συμμαχία ο Χατζηδάκης (ΗΧΗΤΙΚΟ)





Την ώρα που οι φήμες περί «φλερτ» μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Σταύρου Θεοδωράκη οργιάζουν κι ενώ βουλευτές του Ποταμιού -ο ένας μετά τον άλλον- στέλνουν ηχηρά μηνύματα προς τον επικεφαλής τους, ο Κωστής Χατζηδάκης στέλνει έμμεση πρόσκληση στη Σεβαστουπόλεως για συμμαχία.


Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας σήμερα, Δευτέρα στον «Realfm 97,8», ανέφερε: «Θεωρώ ότι μία αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να περιλάβει όλες τις μεταρρυθμιστικές». δυνάμεις».

«Εγώ νομίζω ότι θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον κ. Θεοδωράκη, το Ποτάμι συνολικά», πρόσθεσε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις της ΝΔ.

«Βεβαίως είναι δικός τους λογαριασμός τι θα κάνουν. Πιστεύω ότι πρέπει να στείλουμε το μήνυμα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι το παλεύουμε με έναν διαφορετικό τρόπο, με ευρύτερες και νέες δυνάμεις, έτσι ώστε η χώρα να πετύχει τον τελικό στόχο που είναι να εκπλήξει ευχάριστα και εδώ και έξω και να κερδίσει τη μάχη», συμπλήρωσε.

Το ηχητικό της παρέμβασης Χατζηδάκη:


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/kleinei-to-mati-sto-potami-gia-symmachia-o-chatzidakis/#ixzz5ZI4gWKOp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου