Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2018

Άδωνις Γεωργιάδης: Ευλύγιστος σαν την Κομανέντσι ο Καμμένος!





Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκινώντας τον προεκλογικό του αγώνα στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθήνας.

Την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα, ως υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, κήρυξε και επίσημα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στο κατάμεστο Politia Tennis Club, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.

«Καθαρό μυαλό και Τσίπρας δεν πάνε μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος παρομοίασε τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με ένα εμβόλιο. «Ελπίζω να κρατήσει για πολλά χρόνια και να μείνουμε μακριά από την Αριστερά. Ο κ. Τσίπρας σκότωσε την Αριστερά. Αυτό που κέρδισε η Αριστερά μετά τον Εμφύλιο, σε 40 χρόνια, ο κ. Τσίπρας κατάφερε να το γκρεμίσει σε τέσσερα. Αλλά εμείς, τον ευχαριστούμε γι’ αυτό το δώρο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σημερινή υπερψήφιση της Βασιλικής Θάνου για τη θέση της επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού από τη Χρυσή Αυγή, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Τώρα, είναι η καλή Χρυσή Αυγή που συνεργάζεται με τον κ. Τσίπρα», είπε.

ADVERTISING


Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε επίσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας πολύ καλός πρωθυπουργός και ότι δεν φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλη του αδυναμία» τον κ. Σαμαρά, αλλά και τον… Πάνο Καμμένο, στον οποίο αναφέρθηκε με εμφανή σκωπτικό τόνο, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως «ευλύγιστο, με το σώμα της Κομανέτσι» εξαιτίας της ικανότητας που έχει – όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης – ν’ αλλάζει διαρκώς τις θέσεις του.

Όσον αφορά στη συμφωνία των Πρεσπών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν ξεκάθαρος: «Μας πονάει αυτό με τη Μακεδονία. Δεν θέλουμε να δούμε ούτε σύνθετο όνομα ούτε τίποτα», είπε ο κ. Γεωργιάδης, συντασσόμενος με τη θέση του κόμματός του που δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία, είτε πριν είτε μετά τις εκλογές.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο έτερος αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αλλά και δεκάδες βουλευτές και κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όπως οι Γιάννης Βρούτσης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Όλγα Κεφαλογιάννη, Θεόδωρος Ρουσόπουλος και Ιωάννα Καλαντζάκου.







Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου