Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2018

Εντοπίστηκε στην Πάτρα χαρτονόμισμα από την απαγωγή Μυλώνα
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Πάτρα.


Σύμφωνα με το gnomip, πολίτης που επισκέφθηκε το κατάστημα για να πληρώσει κάποια υποχρεώσή του, προσκόμισε μαζί με τα υπόλοιπα και ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ, με τους υπαλλήλους της μετά από τον τυπικό έλεγχο που γίνεται, να διαπιστώνουν πως ήταν προσημειωμένο.

Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν μέρος των λύτρων ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβαν οι απαγωγείς του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά για να τον απελευθερώσουν το 2008.ΦΩΤΟ από gnomip

Στις 9 Ιουνίου του ιδίου έτος, η απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά στην Θεσσαλονίκη είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Για 13 ολόκληρες μέρες οι αστυνομικές Αρχές αναζητούσαν μάταια τα ίχνη του.


Οι απαγωγείς κρατούσαν τον «βασιλιά» του αλουμινίου όμηρο σε μονοκατοικία έξω από τη Θεσσαλονίκη, ζητώντας λύτρα από τη σύζυγό του. Τελικά, αφού πήραν το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ, τον άφησαν ελεύθερο να επιστρέψει στη γυναίκα και τα παιδιά του.

Η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση για να διαπιστωθεί η προέλευση των χρημάτων, που δεν αποκλείεται να βγάλει «λαβράκι»…

Πηγή: gnomip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου