Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2018

Εισηγήσεις για την τοποθέτηση ικανού διευθυντή...





ΙΣΧΥΡΟΣ παράγοντας των media έχει αποφασίσει -ερήμην των μεγαλοστελεχών του- να το... κατεδαφίσει το "μαγαζί" προχωρώντας σε...
απολύσεις και άγριες περικοπές σε όλα τα επίπεδα

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ είναι ότι o περί ου ο λόγος απορρίπτει και τις εισηγήσεις του "αόρατου" συμβούλου του για την τοποθέτηση ενός.. ικανού διευθυντή.

ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ για διαφόρους λόγους εντός του OPEN διαδίδουν οτι κατεβαίνει στην Αθηνα ο Ιβαν Σαββίδης κραδαίνοντας γιαταγάνι για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ στην Παιανία γενικά μπορεί να μην είναι πολύ καλό αλλά απέχει παρασάγγας απο αυτό που βγάζουν προς τα έξω οι "επαγγελματίες ανακατωσούρες"και οι "χολερικές κυρίες του διαδικτύου".

ΠΑΝΤΩΣ ο Σαββίδης θα εγκαινιάσει τα τρία νέα κτίρια του Open και του Εθνους στην Παιανία, και φυσικά θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του καναλιού και της εφημερίδας.

ΓΙΑΤΙ δεν εχει βγει να κάνει μια δήλωση, μετά απο τουλάχιστον δυο αιχμηρές ανακοινώσεις της "Δημοκρατικός Τύπος", το φυσικό πρόσωπο που κατοχύρωσε το σήμα της "Espresso" για λογαριασμό του; Μυστήρια πράγματα.

ΦΟΥΛΑΡΕΙ μηχανές απο μέρα σε μέρα η παρέα (Καραμανλής, Μουλίνος, Πουλόπουλος) που φιλοδοξεί να εκδώσει την εφημερίδα "Απογευματινή" μέσα στον Ιανουάριο. Όπως ακούγεται θα "στριμωχθούν" όλοι στα γραφεία του "Παρασκηνίου" στη λεωφόρο Συγγρού.

zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου