Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2018

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τέσσερις αστυνομικοί για τον θάνατο του Ζακ VIDEO




Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους
Σε βάρος τους έχει απαγγελθεί η κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, αδίκημα που αρνούνται ότι τέλεσαν
Τι υποστήριξαν κατά την απολογία

Για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τέσσερις αστυνομικοί,οι οποίοι απέκτησαν την ιδιότητα του κατηγορουμένου μετά την κλήση τους από τον 23ο τακτικό ανακριτή για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.



Αναλυτικότερα, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι αστυνομικοί, μετά τις απολογίες τους για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι ακολούθησαν όλες τις προβλεπόμενες μεθόδους κατά τη διάρκεια του περιστατικού, χωρίς να έχουν καμία πρόθεση να του προξενήσουν την οποιαδήποτε σωματική βλάβη στον Ζακ.



Οι αστυνομικοί εμφανίζονται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει να έχουν σωματική επαφή με τον Ζακ Κωστόπουλο την ώρα που του περνούν χειροπέδες.



Τέλος, σημειώνεται ότι η πλευρά της οικογένειας του ακτιβιστή ζήτησε την με υπόμνημά της, τη μετατροπή του κατηγορητηρίου για τον μεσίτη και τον κοσμηματοπώλη από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.


.







Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/ston-anakriti-oi-astynomikoi-poy-katigoroyntai-gia-thanatifora-somatiki-vlavi-ston-zak-ti-ypostirixan/#ixzz5ZTL7vdx3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου