Σάββατο, Ιανουαρίου 05, 2019

Ότι δεν τολμούν να πουν οι ίδιοι, το λεν οι κολαούζοι.(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)




Έτσι φαίνεται πως λειτουργεί και το σύστημα Σαμαρά.
Το οποίο και προφανώς επειδή δεν βλέπει την Καραμανλική πλευρά να μπαίνει στη μάχη και να παριστάνει και αυτή τον Καραγκιόζη, απαιτώντας να σταυρωθεί, χωρίς καν να ακουστεί όποιος βγάζει τα βρώμικα των ακροδεξιών λιγούρηδων στη φόρα, έβαλε τους κολαούζους του, να παίξουν και πάλι με τη λάσπη.


Και μάλιστα, με μπροστάρη τον συνήθη ύποπτο.
Τον Σάκη Μουμτζή.

Μόνο που οι Έλληνες, δεν είναι τα ζωντανά, όπως τους θεωρούν οι ακραίοι του Σαμαρά.
Και όπως είδαν άλλωστε, κανείς δεν έκλαψε που έπεσε, όπως πίστευαν.
Το αντίθετο μάλιστα.

Δεν είναι λοιπόν ζωντανά και γνωρίζουν ότι η περίοδος 2004-2009 που χαρακτηρίζεται απ΄τον Μουμτζή ανέγγιχτη, έχει ελεγχθεί πόντο-πόντο.
Ελέγχθηκε λόγω των ψευτοσκανδάλων που της φόρτωσε η πασοκοπαρέα του Καλαματιανού και βάση Δικαστικών αποφάσεων και όχι με υστερικές φωνές και διαπλεκόμενη στήριξη, πασπαλισμένη με ηρωίνη και πληρωμένης με μαύροι χρήμα και κρίθηκε αθώα.
Άλλωστε, αν υπήρχαν εκκρεμότητες, θα τις είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια οι ίδιοι οι Σαμαρικοί, έπειτα από απαίτηση της μαμάς Μέρκελ.

Ατύχησες και εδώ Αντωνάκη.
Και ψάξε να βρεις αλλού τη λύση, τώρα που ο Μανιαδάκης δεν έγινε Χριστοφοράκος, ώστε να την γλιτώσεις και εσύ όπως οι Μητσοτάκηδες.

Μιας όμως και αναφερθήκαμε Αντωνάκη μου στο παρελθόν, καλά είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο, πως πριν από δύο μέρες δικαιώθηκε, αν και νεκρή πλέον, η Φώφη Μπουλούτα.
Θυμάσαι βεβαίως τ΄όνομα της, φαντάζομαι.
Πρόκειται για την Κυρία και πρόσεξε, το ''Κ'' κεφαλαίο, που απέλυσαν απ΄το Κολέγιο Αθηνών το 2012, επειδή τόλμησε να μονογράψει την κόλλα του υιού σου, όταν τον έπιασε να αντιγράφει.
Δικαιώθηκε Αντωνάκη, δικαιώθηκε, αν και με καθυστέρηση και αποδείχθηκε η λαμογιά σου.

Καλά ξεμπερδέματα Αντωνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου